En katt på Södertälje Katthem bloggar

söndag 14 maj 2017

Katten Nina på Södrtälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

 Nu ska jag fortsätta berätta lite om vad som hände igår. Det var inte nog med att en liten rödtott plötsligt skuttade in i min bur.

Skyggiskatten Mimmis matte kom också på besök! Hon har tagit hand om en riktigt skygg katt som ännu efter två år hos matte inte låter sig klappas eller röras. Men matte är inte den sorter som ger upp. Hon visste vad hon gav sig in i från början och hon kommer fortsätta kämpa för och med Mimmi.

Jag fick godis av henne också. Det var en ny sort, som jag inte ätit tidigare. Först när de la in godiset till mig låtsades jag ointresserad. Jag ville inte visa mig förr angelägen. Men när blogghjälpen kom tillbaka efter en stund hade jag ätit upp godiset! Hoppas jag snart får mer av den sorten.

Sen kom vår egen mat- och godisleverantör också, Karin. Fast då sa blogghjälpen att vi får smaka hennes godis en annan dag, "så det inte blir för mycket"! Pft, NÄR kan godis bli för mycket?

6 kommentarer:

 1. Godis blir ju aldrig för mycket! Riktiga finbesök!
  Heja Mimmis matte som förstår så bra!
  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, Mimmis matte är verkligen en matte av rätta sorten.

   Radera
 2. Vad kul att Mimmis matte var där. Fast jag hade läst det på Mimmis blogg så jag visste redan om det. Hihi Bloggar är bra om man vill få reda på saker. Nästan lika bra som att få äta godis när man vill men det får man ju aldrig göra. Morr
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, bloggar är jättebra, särskilt kattbloggar!

   Radera
 3. Mjau, matte tyckte att det var väldigt trevligt igår!
  Och hon rekommenderar fikat på katthemmet, det var tydligen jamargott...
  Och så vill jag förtydliga att även om jag är en mega-skyggis så njuter jag med fulla tassar av livet! Leka, busa, tigga godis och spana på balkongen är något av det bästa jag vet.
  Dessutom har matte och jag långa samtal där hon talar om för mig hur fin och älskad jag är och så blinkar vi långsamt mot varandra. Det är skyggis-gos!
  Men händer? Nej tack!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mimmi, matte berättade att du är jätterädd för händer. Kanske har nåns händer varit dumma mot dig? Hoppas att du en dag kommer förstå att mattes händer är av den snälla arten. Du har haft tur som fått en matte med såna händer och sånt hjärta.

   Radera