En katt på Södertälje Katthem bloggar

lördag 6 maj 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Nu är öppet hus avklarat för den här gången. Det kom inte så många besökare idag. Jag vet inte varför. Kanske var många på Animalen, där det var lite jippon idag. Vi var där också, men det gav kanske inte oss så mycket.

 Jag kan i alla fall berätta att nyheten om Lex Maja finns omskriven på många ställen i vårt avlånga land. Långt, långt norrut finns Piteå Tidningen och de har också skrivit om den här nyheten. Roligt när journalister förstår vad som är viktiga nyheter!

6 kommentarer:

 1. Bra att Lex Maja sprids i tidningar och media så fler blir uppmärksamma på lagen. Bara tragiskt att Maja och vem vet hur många andra djur som fått ett sorgligt slut bara för att man hävdar sekretess eller struntar i dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, ja många djur har fått lite alldeles i onödan för att vissa människor inte vågar visa lite civilkurage. Hoppas det är slut med såna händelser nu.

   Radera
 2. Det kanske var det fina vädret (i alla fall hos mig 20 mil från er) som gjorde att det inte kom så många? Eller det där jippot.
  Lex Maja är så OTROLIGT viktigt så jag förstår att det skrivs om det på många håll. Bra att den glada nyheten sprids också.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, ALLA bör känna till Lex Maja, särskilt det inom vård och omsorg!

   Radera
 3. katten Sven7 maj 2017 08:45

  Synd att det inte kom så många när du ordnat så fint! men många blir ju som tossiga när solen visar sig och ska bara göra en massa annat än att gå på öppet hus! MEN de som verkligen vill adoptera en katt just nu kommer ändå trots vårsol och annat!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, det har du rätt i. Vill man adoptera en katt kommer man oavsett väder.

   Radera