lördag 18 februari 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Puh, ni har det varit både öppet hus och volontärmöte.

Jag tyckte det var viktigt att få  träffa alla våra duktiga volontärer och berätta för dom vad vi har gjort och vad vi planerar. Alla kunde förstås inte komma, men många gjorde det och det var som vanligt kul att träffa dom. Det är ju inte så ofta man träffar så många. Jag bjöd dom på smörgåstårta också. Dom är så snälla och duktiga. Jag sa till blogghjälpen att säga till dom att vi inte skulle klara oss utan de duktiga volontärerna.

Sen kan jag berätta att snälla snickare Christer var här och tittade på den trasiga diskmaskinen. Han konstaterade att det är ett elektroniskt fel. På måndag ska han kontakta Miele och prata med dom. Fortsättning följer alltså.

6 kommentarer:

  1. Jag läste gårdagens inlägg om Miele nu. Miele skryter ofta med att de visserligen är lite dyrare men att det kompenseras av ovanligt hög kvalitet.
    Tydligen gäller detta inte vare sig när det gäller maskinen i sig eller kundbemötandet. Ingen goodwill till det företaget som inte hjälper ett katthem som gör så mycket gott. Skrämmande nonchalant av ett så stort företag att bete sig så.
    Har aldrig ägt något från Miele och efter att ha läst detta kommer jag aldrig att göra det om de inte ändrar attityd.
    Sedan är det även skamligt att det skall vara så svårt att få hjälp som konsument.
    Det var skönt och kul att läsa om att ni skämt bort era duktiga volontärer idag. De är väl värda det!
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nalleman64, vi itycker det är skamligt av Miele att uppträda på det här viset. Vi får se vad som händer i morgon.

      Radera
  2. Volontärerna är ju jätteviktiga, härligt att bjuda på smörgåstårta! Hoppas verkligen att Miele tar sitt förnuft till fånga. Ta tass om er alla!Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, vi skulle inte klara oss utan våra fina och snälla volontärer, så enkelt är det.

      Radera
  3. Skönt att du nu kanske kan få lite hjälp av Inka när det är så otroligt jamarmycket att stå i just nu! Heja snickare Christer och Buuuuuu för Miele!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jam, det känns bra att ha inne som stand by.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...