lördag 11 februari 2017

KAtten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Så, nu har det varit öppet hus igen.  Kom en del folk och hälsade på katterna och handlade i vår second handbutik och fikade. Det är bra.

Trodde det skulle bli jamarmycket godis idag, för i torsdags var en av våra bästa mat- och godisleverantörer här och gav oss en massa godis och pengar för att köpa mycket mer bland annat. Man kan ju tycka att det är VÅRT godis och att vi ska bestämma hur mycket vi ska ha och när.

Men så fungerar det tyvärr inte här. Vissa personer säger att det är av omtanke vi inte får så mycket godis! Har ni hört nåt så löjligt?

Nåjam, jag kämpar vidare med godisfrågan - för min och mina kompisars skull.

12 kommentarer:

  1. Undrar vart allt godis tar vägen?? Det ligger väl inte i vrårna och blir dåligt? Hemska tanke!....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, det är precis det jag är orolig för!

      Radera
  2. Godis måste ätas omedelbart annars kan det bli gammalt! Tänk om det ligger och blir dåligt.. Så får det inte gå till. Den där godis frågan borde verkligen prioriteras.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke, Molle och Mary, kan inte ni ber er matte, som ju ofta är och hjälper oss på katthemmet, att hon tar itu med blogghjälpen om det här jätteproblemet?

      Radera
  3. Jag tycker det är bra att prioriterar en så viktig fråga. Det är ju trots allt lördag!!!!!! Om man inte får godis på en lördag när ska man då få.......
    Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. ÅSa, precis! Får man inte ens lördagsgodis är det illa ställt!

      Radera
  4. Det är nog dags att inrätta en kattombudsman som kan hjälpa er att driva godisfrågan. Eller vad tror du?
    Nospuss

    SvaraRadera
  5. Dina företrädare kämpade också för rätten till mer kattgodis, men ännu har ingen lyckats. Tänk om det blir du som lyckas göra ett avtal med tvåbeningarna om utökade gottisrättigheter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tindra och Viska, jam ska minsann inte ge mig förrän jag löst godisfrågan!

      Radera
  6. Så bra att det kom många idag! Godisfrågan verkar vara en hård nöt att knäcka, tycker att Blogghjälpen med flera verkar ha lite selektiv hörsel när det gäller det ämnet. Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, om hörseln ändå vore selektiv - hon hör ju inget alls!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...