En katt på Södertälje Katthem bloggar

lördag 10 december 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Nu har jag skött öppet hus igen.  Det kom en hel del besökare. Några var inne hos oss. De kunde nog tänka sig att ta en av oss, men då sa blogghjälpen att vi ska gå tillsammans.

Det känns bra att man kan lita på att vi inte skiljs åt. Jag gillar Nilla och hon gillar mig. Vi har jamat till varandra att vi sitter hellre lite längre här på katthemmet än flyttar till olika hem.

Idag hade vi också besök av  bloggkatten Mimmis matte. Det visade sig att hon var en väldigt väluppfostrad tvåbening, som hade med sig massa godis till oss. Mimmi hade dessutom skickat med leksaker.

Nu jobbar vi hårt för att Molle ska hamna på minst 10:e plats i Royal Canins Tävling.  Vi räknar med att alla fortsätter rösta på fina  Molle.


6 kommentarer:

 1. Det är klart ni ska vara tillsammans!Man ska inte skiljas åt när man gillar varandra. Vi har aldrig varit ifrån varandra och kommer förhoppningsvis inte vara det heller. Men vilken tvåbening ni fick på besök,både godis och leksaker! Hoppas det kommer fler såna tvåbeningar till er ( gärna med ett föralltid hem som present)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, vi drömmer om ett hem som ert. Tänk att få bo med en snäll människa och få vara tillsammans!

   Radera
 2. Natirligtass så skall ni få samma hemma du och Nilla! Ibland är blogghjälpen väldigt klok.
  Oj vad roligt med besök av Mimmis matte, vi har förstått av Mimmi att hon har uppfostrat sin matte väl.
  Vi röstar allt vi kan på Molle
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, vi har också förstått att Mimmi är expert på människouppfostran. Mimmi själv är vad som många kallar en skyggis och matte låter henne vara det. Hon får jobba i sin egen takt. Såna mattar beundrar vi.

   Radera
 3. Bra att ALLA är eniga och bestämda om att du och Nilla hör ihop!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, vi hoppas vi alltid ska få vara tillsammans.

   Radera