En katt på Södertälje Katthem bloggar

torsdag 17 november 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Har ni hört jamas om överbeskyddande tvåbeningar? Såna finns på katthemmet. Den ena är blogghjälpen, den andra är vår verksamhetschef.

Dom där har snackat ihop sig, nämligen. De har bestämt att jag inte ska få nåt godis förrän jag ätit enbart den mat jag äter idag i TVÅ VECKOR! Har ni hört så tokigt? De fattar ju ingenting.

Idag var ju vår snälla tassleverantör här med MASSA god mat och godis. Det är ju visserligen kul att mina kompisar får smaka lite godis, men jag får det inte ännu. 

Sen kom också Alices, Bosses och Hasses matte. Hon har gjort jamarfina skyltar som man kan köpa för 75 kronor styck. Bra att sätta upp på vägar där brummisar och andra oinbjudna åker! Går att beställa hos katthemmet: info@sodertaljekatthem.se. Om ni vill ha skickat tillkommer porto.
12 kommentarer:

 1. Hur sätter man upp skyltarna? Hos mig tänker jag el-stolpe, garagevägg, träd. Vill inte spika, funkar det med häftpistol, eller vilket materiel är det? Storlek?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan göra hål i den genomskinliga plasten som är runt om och sätta upp med snöre, buntbant, spik eller vad man vill egentligen. Man skall bara akta sig för att göra hål där motivet är, då kommer det in fukt och den blir förstörd. Det är papper som är inplastad i hård plast så den tål att vara utomhus.
   //Alice matte

   Radera
 2. TVÅ VECKOR till UTAN GODIS!!!!
  Jamars vad du får lida för dina sår som du fick.
  Jag tycker att när du sen väl får börja äta godis igen så ska du äta det VARJE DAG året ut inklusive hela nyårshelgen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jaaaam, VARJE dag ska jag ha godis sen.

   Radera
 3. Tänk så tokigt med godiset. Eller bristen på det. Hoppas de glömmer bort det snart.
  De där skyltarna är superbra! Hos oss har husse spikat upp två stycken på en stolpe vid vägen. så de syns från båda hållen. Inte för vi tassar ute men grannens katt gör det
  //MajaGräddnos

  SvaraRadera
  Svar
  1. MAja Gräddnos, bra att er husse spikat upp skyltarna. Jag tror folk inser att det inte är nån rallybana de kör på när de ser skyltarna.

   Radera
 4. Två veckor? Det är ju en EVIGHET! Är de verkligen medvetna om hur lång tid det är? Men man får väl tänka att de tror att det är för ditt bästa? Att du själv vet vad som är bäst förstår de förstås inte. De är ju tvåbeningar!
  VÄLDIGT fina skyltar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jag tror inte tvåbeningar har nåt tidsbegrepp! Åtminstone inte de två på katthemmet som jag syftar på. Men på nåt sätt menar de nog väl.

   Radera
 5. Två veckor är ju kattiljoner dagar! Vi sa åt matte att smussla åt dig gottisar men det var hon för feg för, men hon lämnade några gottispåsar i alla fall. Hon sa att du var lika söt som vanligt. Sen hörde vi minsann att hon vänsterkattade med Klemming, stod länge och väl och flörtade med honom. Tur att hon hade med sig myntakuddar hem som muta
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam, jag märkte att er matte var för feg, precis som blogghjälpen! Lite sivilkurasch kunde man ju tycka vore på sin plats!

   Radera
 6. Men alltså - nu börjar det bli liiiite bråttom: hoppas blogghjälpen och verksamhetsansvarig slutar med sina dumheter INNAN jul. Det kan ju inte vara meningen att du ska fira jul UTAN gottisar?....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, näää, det kan verkligen inte vara meningen. Hoppas att inte mina dumma utslag kommer tillbaka!

   Radera