En katt på Södertälje Katthem bloggar

fredag 16 september 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Det har varit en jobbig vecka. Att mista en kompis är alltid svårt, även om man vet att det var det bästa för kompisen att få somna in.

Alla vi katter på katthemmet vet, att här gör man allt för oss. Hade det funnits en chans att fina P, som fick somna in igår, fått ett bra liv, då hade man tagit den chansen. Nu fanns det ingen som såg att det var möjligt, och P hade ont.

Nu är det vi som är kvar här som är ledsna. Men vi måste låta livet gå vidare ändå.

Jag kommer ta tass om öppet hus, loppis och fikaservering i morgon som vanligt.  Kom gärna och besök mig och mina komppisar!

10 kommentarer:

 1. Såååå skönt för er alla att veta att ni är i trygghet i väntan på era för alltid HEM! Försök nu att hitta stunder i helgen när du kan vila ordentligt -finaste Inka, hälsa även till din bästis Nilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, Nilla och jag ska ha myskväll sedan öppet hus är avklarat. Det har vi bestämt.

   Radera
 2. Vi alla som läser din blogg vet ju att ni gjorde allt ni kunde för stackars P. Det gör att det ändå är lite lättare att härda ut sorgen.
  Det som gör oss och er upprörda är att ingen hjälpte honom långt långt tidigare. Det får en verkligen att fundera på hur en del tvåbeningar fungerar? Skulle de göra likadant om det handlat om ett barn?
  Lycka till med öppet hus imorgon! Allt kommer att gå bra eftersom det är så väl förberett (av dig)!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, visst är det upprörande att ingen kunde hjälpt P medan tid fanns? Tänk om han fått hjälp direkt, då hade han säkert levt idag.

   Radera
 3. Nu håller jag tassarna för att det ska komma en lugn period för er alla nu. Ja, jag vet ju att det är mycket bestyra med att sköta katthemmet, men med din goda planering kommer det flyta galant. Och hoppas att det kommer många BRA människor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jam, vi vill bara ha hit BRA människor. De som är dumma kan stanna hemma.

   Radera
 4. Jamar som alla ovan.
  Måtte ni få lugn ett tag framöver.
  Jag hoppas också att det kommer jättemycket folk imorgon, som både vill öppna plånboken på loppisen och som vill ha en älskad katt som sällskap i hemmet.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, det kom en del människor, men som vanligt var de flesta intresserade av kattungar.

   Radera
 5. Det är verkligen ledsamt. P fick i alla fall somna in i värme och omtanke till slut. Nu hoppas vi på lugn för er alla och att många på katthemmet hittar sina människor snart.NOsbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam, det är den enda trösten vi har. Han var en älskad katt när han somnade in.

   Radera