En katt på Södertälje Katthem bloggar

tisdag 5 juli 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Som ni ser på dagens bild är jag alldeles slut!

Här har varit cirkus utan like. Först var allt som vanligt. Det vill säga morgonpatrullen kom och gjorde det vanliga.  Men sen...

Först kom blogghjälpen. Hon kom in och talade om för mig att vi skulle få besök på katthemmet. Jag förstod ju direkt att jag måste ta tass om detta.

Så efter en stund kom SVT i Södertälje. De filmade och intervjuade blogghjälpen. DEt var en väldigt snäll reporter.

Efter en stund kom Länstidningen i Södertälje, De filmade också och tog en massa bilder. Både reportern och fotografen var jamarsnälla. Sen blev det en filmad intervju med blogghjälpen. Tur att jag han jama om för henne vad hon skulle säga!

Nu måste jag vila lite.

12 kommentarer:

 1. Jösses, förstår att du är alldeles utkattad efter en så intensiv dag! Törs inte tänka på hur alla intervjuerna kunde ha blivit om blogghjälpen ej fått pratinstruktioner.... Tassen för pannan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, sånt här kan man bara inte överlåta åt blogghjälpen. Det är som att be om katastrof.

   Radera
 2. Jamarns vad du har haft tassarna fulla idag! Vilken tur att du hann ge blogghjälpen instruktioner, annars vet man inte hur det hade gått. Men att blogghjälpen har blivit tv-stjärna! Vad skojsigt, du får jama om när det sänds på tv! Men samtidigt förstår vi inte riktigt varför de inte pratade direkt med den som hade koll på läget, dvs dig.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, anledningenn till att de inte pratade direkt med mig är enkel. DE KUNDE INTE JAMISKA!

   Radera
 3. Underbart att media kommer och hälsar på! Det borde de göra mycket oftare! Tur att du var där och styrde upp allting så det blev bra!
  Nu hoppas jag du tar en mycket välförtjänt vila!
  Nospuss
  Ps. Har jag sagt att du är en riktig sötnos? Ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, jam, nu ska jag nog försöka vila lite efter allt som varit på sistone.

   Radera
 4. Det är allt bra tur att dom har dig som styr och ställer!! Men du glömmer väl inte dina följare nu när du blir kändis?? Vila upp dig ordentligt nu för alla kommer att vilja ha din tassograf.
  åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åsa, mina följare är mina kompisar och ni är viktigast! Skulle aldrig falla mig in att glömma er!

   Radera
 5. Vad spinnande med allt som händer! Förstår att du är jättetrött. Vi jamade till matte på skarpen att hon skulle titta på nyheterna idag men då fick ni inte vara med. Men du jamar säkert till när det ska sändas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, jam vet inte själv när det ska sändas. Men jam håller ögon och öron öppna, som vanligt.

   Radera
 6. Oj, oj, att så direkt få hantera såna viktiga uppgifter! Men du har förstås blivit mycket väl insatt i ditt jobb av Miranda! Tur det, en sån här gång, för tänk om blogghjälpen skulle gjort allt efter eget huvud?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, Miranda har varit en perfekt läromästarinna. Och när det gäller såna här svåra saker har vi telekattisk kontakt, så jag kan rådfråga henne.

   Radera