En katt på Södertälje Katthem bloggar

fredag 15 juli 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Nu är det fredag igen. Det betyder att jag har ordnat allt inför morgondagens öppet hus, loppis och fikaservering. Hoppas det kommer många snälla besökare.

Vi vill inte ha besökare som de som kom till Strängnäs Katthem
i natt. Nu verkar det som om de tagit bort inlägget, men tidgare stod det att nån har skurit upp nätet till rastgården i natt och släppt ut eller stulit en katt.  Hur fungerar vissa tvåbeningar?

Sen har vi en tråkigt nyhet. Prinsessan Linnsen s matte berättade att Prinsessan Linnsen somnade in under narkosen idag. Det var oväntat för hon skulle bara genomgå en smärre operation. Som alla vet finns det alltid risker med narkos, även om det är ovanligt att nån avlider på grund av den, men kanske är det lite ökad risk med stigande ålder. Vi tänker på Prinsssan Linnsens matte och hoppas att hennes andra två katter tröstar matte så mycket de kan.

8 kommentarer:

 1. Hoppas på många riktiga besökare. Dummingar klarar vi oss utan. RIP finaste Linnsen.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, helt rätt - vi behöver inte en enda dumming!

   Radera
 2. Bra att du fixat allt inför morgondagen men det är ju nödvändigt om det skall funka!
  Det är otroligt med dessa idioter som förstör för andra. Hade man bett dem böja sig ner och ta upp ett papper på marken hade varit för jobbigt men att hitta på dumheter finns det en j_kla energi till. Otroligt dumt och onödigt. Mera kameraövervakning är vad som behövs!
  Usch vad tråkigt med Prinsessan Linnsen. Precis som du skrev är det alltid en riks med narkos men man hoppas ju alltid på det bästa. Hoppas hennes matte kan trösta sig med de två andra katterna i familjen.
  Nospuss och en smocka till de som förstörde för Strängnäs katthem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, vi undrar också varför vissa inte kan använda sin energi till nåt positivt. De kanske är felskapta helt enkelt?

   Radera
 3. Vi hoppas också på många besökare imorgon.
  Vi blev så chockade när vi hörde om fina Linnsen och kan inte ens föreställa oss hur chockade matte Karin och Lill-husse Emil skall känna sig. Vi tänker mycket på dem. Vi hoppas och tror att Linnsen har det bra nu hos sin älskade make Frank som vandrade vidare för bara drygt ett halvår sen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, kanske var det så att Linnsen längtade så mycket efter Frank att hon valde att gå till honom?

   Radera
 4. Att även Linnsen har tassat över Regnbågsbron känns nästan för mycket att bära... så många av våra vänner är borta får tårarna att rinna utmed morrhåren. Samtidigt försöker vi samla oss och skicka så intensiv spinnhealing vi kan till matte Karin och lillhusse Emil... och matte har kontakt med henne för att försöka stödja och hjälpa. Tror absolut att Morris och Mini gör vad de kan för att trösta sina tvåbeningar! Buff från Majsan, ledsen abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Majsan, vi är alla alltid ledsna när nån av våra kompisar går över bron, men kanske finns det nån mening med det också? Linnsen kanske längtade efter sin Frank så mycket att hon inte ville fortsätta vara här?

   Radera