En katt på Södertälje Katthem bloggar

fredag 6 maj 2016

Katten Miranda på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Miranda på Södertälje Katthem.

Jag har ju läst i tidningarna att det finns nån som heter Magdalena Ribbing och som är expert på hur man uppträder i olika situationer.  Hon verkar väldigt duktig.

Igår när blogghjälpen var här, hade hon mage att blixtra mig precis när jag satt och tvättade mig! Så gör man ju bara inte!

Jag undrar om nån skulle kunna hjälpa mig att kontakta Magdalena och fråga om hon kunde ge några råd om hur man uppträder till blogghjälpen?

9 kommentarer:

 1. Katten Sven6 maj 2016 18:54

  Vi har sett den däringa Magdalena på Tvn, hon skulle säkerligen förfasa sig å det gruvligaste över att NÅGON kan göra ett sådant övertramp som att fota en bloggkatt som tvättar sig!! Hon har skrivit en bok om vad man får och inte får göra, den måste du på något sätt? införskaffa åt blogghjälpen - man vet ju aldrig vilket övertramp hon kan göra härnäst i ren okunskap?...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, det är precis nästa övertramp jag är orolig för!

   Radera
 2. Nu får man ta i beaktande att Magdalena också är människa, med de begränsningar det innebär. Men att bli fotograferad vid ens tvättning, det är förstås ett klart övertramp. tyvärr vet jag inte hur man kontaktar Magdalena. Men det är inte utan att vissa i min omgivning skulle ha nytta av litet råd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, vi kanske skulle be om lite rådgivning för alla tvåbeningar?

   Radera
 3. Hmm hon är inte lite fräck den där blogghjälpen. Fast å andra sidan tycker du ju om henne ganska mycket eller hur? Innerst inne så där? Magdalena Ribbing i all ära men jag tror inte hon är så mycket till hjälp. Bättre du fortsätter vara kompis med blogghjälpen! ;)
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, du förstår hur jag har det? Jo, blogghjälpen gör ju så gott hon kan med sina förutsättningar.

   Radera
 4. Jamar som dom ovan mig.
  Den här Magdalena är ju som sagt tvåbening och dom har ju lite konstigheter för sig.
  Men hon hade nog hållit med om att det är ohyfsat att fota någon när den tvättar sig.
  Men du tvättar dig på ett bra ställe, det kunde ju varit värre, med ena benet upp, om jag jamar så.

  Ozzy

  SvaraRadera
 5. Min matte läser Magdalenas spalt i tidningen så jag har frågat henne.
  Om man ska jama ifrån ordentligt så kan man tydligen fräsa något fräckt, tycker jag.
  Men om man ska översätta Ribbiska till Kattiska så skulle hon antagligen säga att man ska vända ryggen till ett så ohövligt beteende, alternativt går därifrån.
  Om blixtaren envisas kan man fixera hen med blicken och jama - vad göööööööööööööööööör du??? Och varföööööööööör gööööööööör du det???
  Hon skulle dock avråda bestämd från att bita eller klösa.
  /Mimmi - som blir blixtrad hela tiden...

  SvaraRadera
 6. Tror att just mattar och hussar och blogghjälpar är helt obildbara när det gäller det där blixtrande, det är hela tiden och inte någon respekt alls! Ta tass om dig.Nosbuffar

  SvaraRadera