En katt på Södertälje Katthem bloggar

tisdag 17 maj 2016

Katten Miranda på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Miranda på Södertälje Katthem.

Nu har vi fått fina hyllor av snälla människor. Meningen var ju att blogghjälpen skulle hjälpa till att bära upp dom till oss, men när hon äntligen kom så hade andra snälla människor redan burit upp hyllorna. Pinsamt är bara förjamet.

Vi letar faktiskt efter några hyllor till. Är det nån som känner till några som har Billybokhyllor att skänka till oss, så hör av er. En snäll människa har redan erbjudit sig att  forsla dom till oss. När de väl kommer utanför katthemmet tar jag över och visar från mitt fönster hur de ska bäras upp!

12 kommentarer:

 1. Tur att det finns snälla människor som ställde upp! Kanske skönt för Blogghjälpen att slippa bära. ;)
  Känns skönt att veta att du fixar så att de hyllor (jag hoppas ni får) kommer att bäras upp på rätt sätt tack vare dig!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, jam, blogghjälpen är ju ingen atlet precis...

   Radera
 2. Tänk vilka otroligt varierande uppgifter arbetet som bloggkatt innebär! och du har alltid snabba och funktionella lösningar på ALLT :-).Buff Sven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, det är ju mitt jobb!

   Radera
 3. Det är bra att du har koll på allt som ska göras. Matte skulle nog behöva dig för att reda ut en del här hemma, oss lyssnar hon inte på... Men det var väll bra att blogghjälpen slapp bära. Hon hjälper ju dig med bloggen och allt annat på katthemmet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, lyssnar hon inte på er?? Det borde hon väl göra? Er matte hjälpte ju till att bära istället för blogghjälpen. Det är hon väldigt tacksam för.

   Radera
 4. Ni har många snälla människor i er närhet som hjälper er med en massa olika saker.
  Hoppas ni får tag i alla bokhyllor ni behöver.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jam, vi letar för fullt. Det ska nog ordna sig så småningom.

   Radera
 5. Så bra att det ordnade sig, fast jag inte kunde ställa upp. Du hade gärna fått mina Billy, men människorna har belamrat den med en massa böcker. Hoppas det finns någon förståndig som fattat att hyllor ska vara fria att ligga på, och denne dessutom är så klok att h*n skänker den till er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, oj, oj. Har hört om flera människor som tror att Billy ska vara till att ställa böcker i. Man tar tassen för pannan.

   Radera
 6. Vi gissar att det var du som tog saken i egen tass och styrde upp bärandet av hyllorna när blogghjälpen inte var där. Hur skulle hon klara sig utan dig?
  Vi håller tassarna för att ni får tag i fler hyllor.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, klart det var. Blogghjälpen skulle vara helt chanslös utan en duktig bloggkatt.

   Radera