söndag 14 februari 2016

Katten Miranda på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Miranda på Södertälje Katthem.

Så, nu har jag tagit tass om öppet hus, loppis och fikaserveringen här på katthemmet. Jam tror att många tyckte det var så tråkigt väder att de inte ville gå ut, men några kom i alla fall.

Idag fick en kisse till åka till djursjukhuset. Jag ska berätta mer om läget en dag när läget blivit lite bättre. Det är inte så kul att läsa om sjuka katter varje dag. Sen börjar jag bli orolig för hur djursjukhuset ska klara sig när våra katter är friska igen. Vem ska de då få alla pengar ifrån?

10 kommentarer:

  1. Jag tror att djursjukhusets omsättning minskar jamar mycket när era kissar blir friska.
    Men samtidigt minskar era omkostnader jamar mycket också.
    Och det är bara positivt.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, jam våra kostnader måste verkligen minska nu. Vi måste ha några pengar kvar till annat än vettisbesök.

      Radera
  2. Bara det är rätt besökare som kommer :-)! Nu hoppas vi att alla sjuka kissar kryar på sig.Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, vi håller tummarna allesammans!

      Radera
  3. Bara det kommer bra människor som verkligen är seriöst intresserade av en kisse eller två så är det bra! Det måste ju bli riktigt riktigt bra hem när ni flyttar till era nya hem.
    Jag hoppas verkligen ni slipper bidra med så mycket pengar till djursjukhuset framöver och jag är helt säker på att de klarar sig bra ändå. :)
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nalleman64, ja, det är viktigt att det blir riktigt bra. Vi har ju ofta haft så mycket elände i våra tidigare liv, så det räcker.

      Radera
  4. Djursjukhusen klarar sig nog ganska bra ändå misstänker vi med tanke på vilka priser de tar, allra helst om man kommer in akut. Men nu håller vi tassarna för att era kompisar skall slippa sjukhusen på ett tag!
    Ni har väl fått lite extra gos och gottisar idag? Vi har läst något om att det är alla hjärtans dag och matte brukar säga att vi är hennes gullehjärtan så det måste betyda att det är katternas dag.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, trots allt är ekonomin "bara" ett av bekymren. Vi lider alla med sjuklingarna också.

      Radera
  5. Jag hoppas ni fick lite extra godis idag på alla hjärtans dag och så har du en än gång galant tagit hand om öppet hus, bara et borde generera godis:)hoppas det ordnar sig för kissen som fick åka till sjukhuset.
    åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åsa, man kunde ju tro att det skulle bli extra godis när jag sliter så, men tror du det blir det??

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...