tisdag 20 oktober 2015

Katten Rosita tackar för sig



Hej, det är Rosita på Södertälje Katthem.

Jahajam, så här såg det ut på katthemmet ikväll! Det är jag som sitter i den högra buren och min lillebror i den vänstra.

Så här gick det till: min matte var och hälsade på oss i söndags. Hon tyckte jamarmycket om oss båda. Blogghjälpen var inte ett dugg förvånad, men glad att nån äntligen fattat vilken fin katt jag är.

Igår gjorde en av våra snälla tjejer i säljgruppen hembesök för vår räkning. Det visade sig vara ett jamarbra hem för två katter och det beslutades att vi skulle få flytta.

Det var nervösa timmar efter att vi fått beskedet i morse att vi skulle flytta ikväll. Jag packade och lillebror hjälpte till. Sen packade vi upp allt igen och började om från början. Till slut var vi överens om vad vi skulle ha med oss.

Då kom matte. Efter en stund kom blogghjälpen också. Just då ville jag inte gå in i buren, så blogghjälpen lät mig vara en stund och matte och hon gick och skrev lite avtal och ordnade med betalningar. Sen kom blogghjälpen tillbaka. Då lyfte hon in mig i den ena buren och jag protesterade bara lite.

Sen lyfte hon in lillebror i den andra. Han bråkade inte så mycket heller så rätt som det var satt vi båda två i våra burar och blev utburna till en bummis för att åka HEM!

Det känns som om matte inte kommer tröttna på mig, som min förra matte gjorde. Jag tror jag och lillebror fått ett hem för resten av våra liv. Ett för-alltid-hem!

Tack alla ni som stöttat och hjälpt mig under tiden jag varit bloggkatt. En av mina kompisar kommer ta över det här ansvarsfulla jobbet efter mig. Ni fortsätter väl att ge stöd då också?

27 kommentarer:

  1. Åååååhhhhh ääääääääntligen ettföralltidhen jag blir såååååå glad
    åsa

    SvaraRadera
  2. Åh så härligt att du är Hemma! Vi kommer att sakna dig men är jätteglada för din skull. Hoppas att vi får höra lite ifrån dig framöver. Njut nu av din matte och brorsan!
    Självklart kommer vi att följa nästa Bloggkatt.Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam kommer sakna er också!

      Radera
  3. Lilla Rosita, både jag och min matte o husse är så glada för din skull.
    Äntligen har du fått ett alldeles eget hem ihop med din nya lillebror.
    Hoppas nu att ni båda kommer att njuta av livet tillsammans med er för evigt nya matte.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, jam tror vi kommer ha det jättebra alla tre.

      Radera
  4. Äntligen fick du ett föralltid hem som du så väl förtjänar! Och en lillebror på köpet ;). Nosa nu in nya hemmet och gör dig hemmastadd. Självklart kommer vi att följa och stötta nästa bloggkatt.

    Nosbuffar och svansdans!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke och Molle, ja nu blir det mycket att göra igen!

      Radera
  5. Käraste Rosita, det blir tomt efter dig! Men givetvis skall vi ställa upp och stödja även nästa bloggkatt, och dig och din lillebror önskar vi allt gott i hela världen i ert nya för-alltid-hem! Vi skickar massor av nospussar och buffar härifrån klostret!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, känns skönt att nästa bloggkatt får stöd av er och många andra.

      Radera
  6. Ibland när jag läst dina bloggar har det kommit tårar i ögonen för det du skrivit varit så sorgligt. Men nu kom det tårar för att jag blev så GLAD! Nu ska jag hålla tassarna hårt för att du, din lillebror och matte ska trivas riktigt bra med varandra. För alltid!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, det är mycket roligare när det blir GLADtårar än när det blir LEDSENtårar. Hoppas varken du eller jag kommer gråta LEDSENtårar mer.

      Radera
  7. Åhhhhh grattis Rosita och lillebror till ert för-alltid-hem, det är ni väl värda.

    Nosbuffar och nospussar

    Jackis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jackis, på katthemmet tycker de också att vi är värda vårt för-alltid-hem!

      Radera
  8. Tänk att du är i ditt egna hemma nu! *glädjetårar på nosen*
    Vi önskar dig och Lillebror all lycka och hoppas vi får höra rapporter om hur det går.
    Självklart kommer vi följa din kompis, den nya bloggmissen!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag kan knappast fatta att det är sant. Det är så spännande nu.

      Radera
  9. Önskar vi kunde ha smygtittat på dig å lillebror igår kväll när ni kom Hem! Hoppas ni fick med allt viktigt i packningen - allt gick ju så sippelipp fort. Buffisar från oss alla genom Sven

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, hi-hi, det är hemligt hur vi gjorde när vi kom hem. Fast jag tror att matte kommer berätta för blogghjälpen lite längre fram om oss.

      Radera
  10. Grattis till din nya matte som får ett underbart syskonpar! Lycka till mer ert nya liv med massor av gos och skämmabort!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nalleman64, jag tror det kommer blli massor med gos och skämma bort här!

      Radera
  11. Tänk att du och lillbrorsan är hemma nu! Hoppas det går jättebra och att ni får leva lyckliga tillsammans i alla de år med en matte som älskar er. Jag hoppas, som Alice, att vi får rapporter om hur det går.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, jag tror faktiskt att matte älskar oss. Hon var så fin mot oss redan på katthemmet.

      Radera
  12. Fantastiska nyheter, stort GRATTIS till er båda. Sally & Co är verkligen glada för er skull. Det blir spännande att se vem som får axla din roll som blogg katt. Många kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sally, tänk att både du och jag fått hem nu. Vi har äntligen fått det bra. Det är vi värda.

      Radera
  13. Åh, tänk att du har fått ett för alltid-hem - och en brorsa på köpet, det är minsann inte dåligt! Vi är så glada för din skull. Massor av grattis och hurra och hurrjam från oss! <3
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera
  14. Varmaste lyckönskningar till dig och Lillebror i ert alldeles egna nya hem!! De bästa nyheterna man kan få, så underbart roligt!! Stort grattis till er båda!! Och självklart kommer vi följa din efterträdare så som vi följt dig och de andra katterna före dig!!! Kramar och nosgos från Beata, Doris, Sunny och Matte <3

    SvaraRadera
  15. Åh så kuligt att du och "lillebror" har fått ett för-alltid-hem , Rosita !
    Önskar er all lycka i ert nya hem <3

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...