söndag 4 oktober 2015

Katten Rosita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rosita på Södertälje Katthem.

Det kom ganska många besökare till katthemmet idag.  Blogghjälpen var inne och gosade med mig två gånger. Den första gången kom hon bara själv, men den andra gången hade hon godis med till mig!

Vi gosade riktigt länge och jag gick och strök mig mot hennes byxben. Ville att hennes katter där hemma skulle få en hälsning från mig.

Efter ett tag kom det en liten minimänniska som var ledsen. Då gömde jag mig bakom min gömpelare.Den är väldigt bra när det händer ruskiga saker.

Efter en stund tystnade minisen och då fortsatte blogghjälpen och jag att gosa. Det blev ett rätt bra öppet hus!

7 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska stryka dig mot hennes ben fler gånger, dels för att det är så mysigt för en tvåbening men också för att precis som du säger. för att tala om för dom andra katterna att du finns:) dom där minisarna kan vara läskiga men oftast så är dom snälla
    åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åsa, blogghjälpen sa också att minisen är snäll, men de låter ju så!

      Radera
  2. Minisar kan vara riktigt läskiga, man vet aldrig riktigt vart dem tar vägen.
    Mysigt med både gos och gottisar.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, man måste nog vara på sin vakt när en minis är i närheten.

      Radera
  3. Jamar som ovanstående, minisar är skrämmande enligt mitt tycke.
    Men jag har också dålig erfarenhet av sådana sen jag var liten o kom till min matte o husse. Våra grannars minisar var inte snälla utan skrämde o jagade mig o ryckte mig i pälsen så att tussar flög ur mig. Sen dess håller jag mig ifrån alla sådana.
    Fast det finns ju snälla sådana också har jag hört, fast jag litar inte på dom.
    Tycker att du ska gosa med blogghjälpens ben så mycket du kan.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, jag kan avslöja för dig, men bara för dig, att jag har liknande erfarenheter av minisar. Jag vill nog inte att det ska finnas såna i mitt hem.

      Radera
  4. Så bra att det kom många besökare! Lite läskigt är det med minisar, matte och husse brukar faktiskt ha ett extra öga även om de är lite större. Skönt att kunna gömma sig lite. Gos kan man nästan inte få för mycket av! Nosbuffar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...