onsdag 3 juni 2015

Katten Rubina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rubina på Södertälje Katthem.

Idag har jag haft jättekoll på träden här utanför katthemmet. De har nästan blåst omkull. Tänk om de skulle ramla på oss! 

Jag har haft tassen på telefonen hela tiden och varit beredd att ringa brandkåren om det skulle ske. Som tur är har de hållit sig där de ska, träden alltså.

I morgon ska det blir kul att se blogghjälpen. Hon ska nämligen hämta katter och skjutsa till vettisen här klockan 7 på morgonen. Hoppas hon inte somnar vid ratten bara när hon har så värdefulla passagerare. Fast det tror jag nog inte. Ibland kan hon faktiskt skärpa sig.

13 kommentarer:

  1. Förstår att du suttit beredd hela dagen för att ringa efter hjälp.
    Vi har det jamarblåsigt hos oss och där du bor är det ju ännu värre.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, jaam, man måste vara beredd att agera snabbt om man är bloggkatt.

      Radera
  2. Hon är toppen, Bogghjälpem så du behöver inte oroa dig :)

    Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, njaaa, man vet aldrig...

      Radera
  3. Mycket blåst var det! Hade varit trevligt med lite fjäderkotletter i trädet! Ni har ju världens bästa Blogghjälp så det är klart hon fixar det! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, ja tänk om det funnits fjäderkotletter där - men de blåste nog bort.

      Radera
  4. Puh, vilken tur att det inte blåste ner något träd på er! Man vill ju att ni ska kunna känna er trygga nu, efter allt elände.
    Om mina människor är uppe så tidigt blir jag bekymrad, och jag förstår att några katter har anledning att vara detsamma?! Tänk att det alltid ska vara något lurt när människor är uppe tidigt? Tidigt enligt deras klocka, alltså. Tror inte blogghjälpen somnar, gissar att katterna kommer sjunga underhållande för henne?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, det r märkligt så underliga klockar tvåbeningarna har. Sova på natterna! Ha, då ska man ju vara som piggast.

      Radera
  5. Ja jamarblåsigt är förnamnet. Vi trillade ner från balkongräcket när det blåste som.värst. Det var bra att du var beredd och ringa efter hjälp. Blogghjälpen behöver du inte oroa dig för. Hon kommer vara klarvaken när hon har så dyrbar last i bilen !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke och Molle, oj - ramlade ni ner från balkongräcket? Hoppas ni inte skadade er.

      Radera
  6. Ja jamarblåsigt är förnamnet. Vi trillade ner från balkongräcket när det blåste som.värst. Det var bra att du var beredd och ringa efter hjälp. Blogghjälpen behöver du inte oroa dig för. Hon kommer vara klarvaken när hon har så dyrbar last i bilen !

    SvaraRadera
  7. Lite gulligt retsam är du - kan tänka mig att du sitter å småler för dig själv när blogghjälpen nyvaken visar sig på katthemmet klockan tidigt! hihihi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, hi-hi - det var precis vad jag gjorde!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...