tisdag 26 maj 2015

Katten Rubina på Södertälje Katthem

Hej, det är Rubina på Södertälje Katthem.

Idag har det varit en sån där jobba-på-dag. Det vill jama, jag har inte jobbat med nåt särskilt, utan  tagit itu med lite av varje.

Jag har bland annat funderat på om jag ska sätta in en annons i nån av våra stora tidningar. Jag tycker nämligen att vi syns för lite. Det är inte tillräckligt många som uppmärksammar oss. Därför får många av oss sitta länge på katthemmet, istället för att få komma till ett kärleksfullt för-alltid-hem.

Undrar varför ingen vill ha oss.  Vet du det?



11 kommentarer:

  1. Förstår verkligen inte varför ingen har tagit hand om dig än! Sötare tjej får man leta efter! Men det kanske inte är så tokigt med lite publicitet?? Kanske LT eller Mitt i Botkyrka kan göra reportage om er? Skulle väll passa bra nu när Stkh katthem fått vara med på tv.... Håller tummarna för att dina tvåbeningar snart kommet och att du får ett jamarbra hem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke och Molle, ja, det vore väl inte mer än rätt att vi fick lite publicitet också?

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Har inget bra svar på det där alls Rubina tyvärr :(

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera
  4. Kanske en annons skulle hjälpa, kanske inte alla känner till att ditt katthem finns? Men det är också viktigt att de rätta människorna kommer, de som verkligen vill vara ett för-alltid-hem!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, problemet är att det nästan alltid kostar pengar att tala om att man finns, men kommer det ett TV-team så är det ju gratis förstås. Men hos oss shar de inte varit ännu.

      Radera
  5. Hoppas SÅ att dina människor kommer snart! Fast jag var en gullig kattunge och växte upp på katthemmet så tog det 4 månader innan jag blev bokad - både du å jag e ju svarta och ofta får ju vi svartisar vänta längst - hur dumt som helst!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Cornelia, snällheten sitter ju inte i pälsen heller?

      Radera
  6. Jag tror faktiskt att många inte vet om att ni finns, eller helt enkelt inte tänker på att ni är ett bra alternativ, så annonser tror jag skulle vara jamarbra!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, problemet är bara att de kostar...

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...