torsdag 21 maj 2015

Katten Rubina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rubina på Södertälje Katthem.

Idag har jag blivit lurad!

Det är så här, att min bästa kompis Rakel  alltid springer fram till burdörren när blogghjälpen kommer, för då brukar hon ha godis med sig. Jag har ju börjat följa med, även om jag inte vågar bli klappad ännu på samma sätt som Rakel vågar.

Idag fick vi en VÄÄÄLDIGT god godissort. Den hette Pearl... nånting och det är en av mina kompisar, K, som haft den med sig. Just nu är den sorten min favorit.

Blogghjälpen gav oss alla en smakbit, MEN, när hon gav mig la hon godiset i högerhanden och eftersom det både doftade och smakade så gott började jag äta med detsamma. DÅ SATTE BLOGGHJÄLPEN SITT VÄNSTRA PEKFINGER UNDER MIN HAKA OCH DROG DET SAKTA UPP MOT MIN KIND!

Så får man väl inte göra? Fast - jag ryggade inte tillbaka när jag märkte hennes lurendrejeri, men jag vet inte om jag ska låta henne göra om det!

16 kommentarer:

  1. Bara du själv vet vad som är okej att göra med dig, vännen - men jag tror att du kan lita på blogghjälpen, för hon har hjälpt många skyggisar att bli tryggisar. Och hon älskar er allihop, det kan jag lova dig - varje katt är hennes absoluta favorit! Förresten tycker jag att du är MODIG, för du utmanar din rädsla varenda dag och det är det tuffaste man kan göra. Lycka till, sötnos!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, tänk om jag, egentligen, är ganska tuff?

      Radera
  2. Jag skulle vilja jama så här, att när det gäller godis kanske man får släppa litet på principerna? Man kan ju tänka som så, att om blogghjälpen blir glad kanske det ökar chansen för förhöjd tilldelning? Ändamålet helgar medlen, har jag hört?

    SvaraRadera
  3. Hon är klurig Blogghjälpen! Klart du ska låta henne klia dig under hakan igen, det är jätteskönt! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jaaam, liiite skönt var det faktiskt...

      Radera
  4. Jooo, låt henne göra det!
    Du,lilla duktiga tjej!
    Det ÄR jättemysigt att gosa :)

    Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, är det verkligen det?

      Radera
  5. En bra början! Nästa gång kanske du hinner känna att det är skönt när hon gör så

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, jag blir så förbryllad. Jag har ju inte tycket om att bli petad på, men nu vet jag inte längre...

      Radera
  6. Jaaa, vad bra att blogghjälpen lurade dig så du fick känna en mjuk smekning .
    Jag tycker att du ska fortsätta låta henne göra så, rätt som det är kommer du att längta efter att hon ska göra det.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, meh, hon kan väl inte få lura mig på det där sättet? Eller?

      Radera
  7. Blogghjälpen är jättelurig när det gäller sånt där, jag vet för jag var också en skyggis när jag bodde hos er. Fast nu säger matte att jag är en kelgris. Jag tycker du var jättemodig och tror att du också kommer gilla gos sen.
    Här var matte minst lika lurig idag. På morgonen skramlade hon med gottispåsen och vi alla 3 sprang in i köket, men tror du vi fick gottis? Nä, hon gick ut och stängde dörren. Där fick vi sitta i kattiljoner timmar och när hon äntligen öppnade hade hon en vettis med sig som gav och stick i nacken, klämde och kände på oss och tittade oss tom i munnen. Får man göra så? Sen hörde jag det där otäcka som de flesta av våra kompisar råkat ut för - pratet om indragna gottisransoner och vikt.... *fnys*
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, ja, du har ju verkligen blivit en riktig kelgris efter att ha varit en riktig skyggis. Undrar om er matte lärt sig av blogghjälpen att luras? Men vad var det för vettis? Har hört samma sak sägas av katthemmets vettis nämligen. Inte till mig, men till andra.

      Radera
  8. Hihi, så får man visst göra!
    Lycka till i morgon med de tuffa godistilldelningsförhandlingarna. Hoppas du å de andra katterna på SVEKATTkatthemmen har talat ihop er om vilken strategi ni ska arbeta utifrån!?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jam, jag hoppas också att SVEKATTmötet tar upp åtminstone denna viktiga fråga!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...