fredag 28 november 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Idag har jag läst en hel del intressanta gamla blogginlägg.

Jag bodde visserligen inte på katthemmet när katten Lilja bodde här. Men mina kompisar Gunilla, Simba och Tasse, har visat den här hemska berättelsen, som tyvärr är sann.

Blogghjälpen och jag vet att både Lilja och hennes mamma Lillan har ett toppenhem idag. De bor i ett stort hus på landet och jobbar mycket utomhus, men tar väl tass om matte inomhus också. De är inte så väldigt förtjusta i främmande personer, men det räcker gott för dem att ligga bredvid matte i TV-soffan eller i hennes säng på natten.

Igår åt blogghjälpen lunch med matte. Hon berättade då att Lillan vill ha matte för sig själv när de tittar på TV på övervåningen, så då sitter matte där med Lillan. Efter ett tag går hon ner till nedervåningen för att titta på TV där i en annan soffa tillsammans med Lilja. Allt för katterna, alltså!

6 kommentarer:

  1. Vi fattar inte hur en människa kan njuta av sin semester med vetskapen om att hennes två katter sakta tynar bort (tur att kattvakten hade känslor). Det går helt enkelt inte att ta in. Den tjejen ska ha livstids djurförbud och helst förpassas till en öde ö! Grrrrrrrr Fräääääs va' vi e arga!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, nä, du har rätt. Vissa saker kan man bara inte förstå. En öde ö vore en bra lösning för att bli av med såna.

      Radera
  2. Fankattiskt att läsa om hur Lilja och Lillan har det! Härligt med en så förstående matte! Och tänk där ute någonstans finns din människa, hen kommer nog snart tror vi. Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, tror ni verkligen att mina människor finns där ute?? Hoppas!

      Radera
  3. Vilken tur det var att kattvakten var en tänkande människa, och man får verkligen hoppas den korkade matten aldrig mer funderar på att ha katt.
    Desto gladare blir man av att läsa hur bra Lilja och Lillan fått det! Vilken underbar matte!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, det är synd att det inte finna nån automatisk spärr för såna människor när det gäller att skaffa katt. En sån spärr borde slå till automatiskt.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...