söndag 16 november 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Oj, oj vad mycket folk jam har tagit tass om idag. En snäll tjej som brukat lägga ut vår blogg på Vi med Djur var inne och hälsade på mig. Hon fick nudda nosen lite på mig, men sen tyckte jag nog att det fick räcka för idag.

Det förstod hon, så hon försökte inte klappa mig mer. Jag fick lite godis av blogghjälpen också.

Vi fick in många välkomna pengar på loppisen. Det behövs verkligen. Det finns alldeles för många hål att stoppa pengarna i.

Helst skulle vi vilja bygga ut katthemmet så vi kunde ta emot många fler katter, men det har vi inte råd med. Vi måste försöka göra så gott vi kan med de resurser vi har.

Det är tur att så många snälla människor hjälper och: volontärer, gåvogivare, sponsorer bland annat. Tänk om vi fick in flera kattiljoner kronor! Då skulle inte katter i Södertälje behöva gå ute och frysa i vinter.

4 kommentarer:

  1. Bra att det kom in mycket pengar! Vad modig du var som lät tjejen nudda vid dig! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam, jag var jamarmodig! Både M och blogghjälpen såg lite förvånad ut!

      Radera
  2. Vad skoj att det gick bra med loppisen och att ni fick in pengar! Men vad annat hade man kunnat vänta sig när du har tagit tass om planeringen.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...