lördag 25 oktober 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Ni som läser min blogg kanske tror att jag ligger och slappar på dagarna? Inget kan vara felaktigare.

Idag till exempel har jag ordnat så att snickare Christer har åkt till Kattstallets nya lokal i Vällingby för att hämta grejer som de inte behöver men som vi kan ha nytta av.

Tyvärr hade jag mätt fel på några centimeter så grejerna gick inte in i snickare Christers bil. Då skulle man kunna tro att det var "kört".

Ha-ha, inte när det gäller mig och snickare Christer, inte.  I morgon kommer han att ta med sig ett släp och hämta grejerna då.

Jam vet inte vad vi skulle göra utan honom - ja, och utan alla andra snälla människor som hjälper oss på olika sätt förstås. I morgon är det ju sista söndagen i månaden och som jag berättat förut kommer vår fina loppis att vara öppen då under öppet hus, 15-17. Ni kommer väl?

10 kommentarer:

  1. Jamarns vilken snällis snickaren Christer är! Tur att ni ordnade upp det, men vi tror faktiskt inte på att det var du som mätte fel utan gissar på en annan tvåbening....
    Vilken braig slogan du kom på igår! *tassarna upp*
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, ha-ha, jaså ni kom på vem som hade mätte fel! Jam, se den där blogghjälpen!

      Radera
  2. Det kanske var fel på måttbandet?:-)....

    SvaraRadera
  3. Jam, håller med om att måttbandet måste varit felkalibrerat. Inte kan du göra fel.
    Snickarn är en pärla, honom får du vara snäll emot

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, jam nu förstår jam. Felkabu,,, ehh felkattifi.. fel på mattåandet helt enkelt Jam är snäll mot snickare Christer. Han är toppen! Utan honom skulle vi nog inte haft nåt katthem!

      Radera
  4. Det är ju jättebra när katthemmen kan hjälpas åt. Christer är verkligen är pärla, ni får ta tass om honom lite extra.Håller tassarna för massor av besökare och att din människa kommer! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, vi tar tass om snickare Christer så gott vi kan. Men hur vi än anstränger oss är det han som tar tass om oss!

      Radera
  5. Klart vi inte tror att du ligger och slöar heller. Alla bloggkatter vet ju hur mycket man måste hålla koll på i omgivningen. Utan oss rasar ju allt samman.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jam utan oss finns det ingenting!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...