lördag 18 oktober 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Jahajam, nu har jag (och blogghjälpen lite grann) klarat av medlemsmötet.  Eftersom jag jamat till henne vad hon skulle säga fick hon fram viktiga budskap.

Nämligen att ALLA som ställer upp för katterna och katthemmet är värdefulla. Både alla snälla volontärer, alla gåvogivare och sponsorer och alla som på olika sätt stöttar oss är inte bara välkomna utan helt nödvändiga för att vi ska kunna fortsätta arbetet med att ta tass om och skaffa nya hem åt hemlösa katter.

Vi hoppas alla förstår hur viktigt det är att man gör vad man kan för att rädda oss som är övergivna. Alla kan bidra på något sätt - en del genom att arbeta på katthemmet som volontär, andra genom att skänka en slant, andra åter genom att ta hand om oss katter, för att nämna några sätt.

Hoppas ni känner att vi behöver er alla!

7 kommentarer:

  1. Klart att det gick galant med medlemsmötet när du hade tassarna med , Paulina :)

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Bra att blogghjälpen sa precis det du jamat å inte snurrade till det!
    Just nu tänker vi jätte mycket på alla missar som fryser å mår dåligt där ute, hoppas så många som möjligt kommer in i värmen innan det blir jamarkallt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jag satt alldeles när henne i min bur och kollade varenda ord! Och visst tänker vi jamarmycket på våra kompisar som inte har nånstans att gå in och få mat och värme.

      Radera
  3. Visst är det bra att man tillsammans kan göra skillnad. Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam, ensam är inte alls alltid stark.

      Radera
  4. Så jamarbra att du är jamskrivare åt blogghjälpen, då kan både hon och vi vara säkra på att alla viktiga budskap kommer fram! Alla kan bidra med något, även om det är litet <3
    Tassklappar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...