fredag 10 oktober 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Nu är det verkligen mycket att göra. Det är Nobelprisnomineringar, dummisar som krigar på olika ställen och annat som jag visserligen inte har direkt ansvar för men som måste bevakas.

 Men så finns det annat som jag har direkt ansvar för: på söndag har jag beordrat in styrelsen till katthemmet. De ska göra vissa arbeten som att kattsäkra burarna så inte katter kan klättra högt och ramla ner och slå sig, det ska sättas upp krokar lit här och var och en massa annat småfix. Jag kommer att ha en detaljerad lista åt dem när de kommer. Sen är det bara att sätta igång! Självklart kommer jag att inspektera arbetet.

Idag har jag beordrat ut hälsoansvariga och blogghjälpen att hämta in Mamma Katt vars ungar kom in igår. Det gick bra och nu är de samlade allihop i karantän.

Nu hoppas jag att kvällsgänget har lite fredagsgodis med sig åt mig. Känner att jag behöver nåt i magen innan jag ska sova.


8 kommentarer:

  1. Vad skönt att mamma Katt kom in också! Arbetet kommer att gå galant under din ledning! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam, jag tror allt kommer gå bra!

      Radera
  2. Inte konstigt du e jamarhungrig så som du arbetar å står i.
    Tänk att tvåbeningarna inte kunde sammanställa en fixningslista utan DU måste göra det, vad kan de egentligen? Fast lite credit kanske de ska ha - de fångade ju in mamma katt MEN det var du som skickade ut dem :-).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, tänk om blogghjälpen kunde förstå hur hungrig man blir av att arbet så här hårt. Då skulle hon nog lägga in drivor med godis i buren!

      Radera
  3. Hurrjam för att ni lyckades fånga in mammakatt! Tänk vad glada både mammakatt och ungarna skall vara nu när de är tillsammans igen. *kurr*
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. ALice, jam, mamma katt var lite stressad när hon kom hit, men hon har lugnat sig nu.

      Radera
  4. Hurra för att kattfamiljen är tillsammans igen och är i säkerhet inne i värmen!
    Ha en fin helg och lycka till med arbetet :)

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  5. Vad skönt att kattmamman kom in och fick återförenas med sina ungar. Sån tur kattfamiljen hade som fick komma till katthemmet.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...