onsdag 24 september 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Nu ska jag skriva ett "vanligt" blogginlägg efter senaste dagarnas tråkiga inlägg.

Idag har inte blogghjälpen varit här en enda minut. Hon skyller på att hon har haft "annat att göra". Bland annat skulle hon hämta barnbarn på dagis. Det skulle väl vara OK om det var ett litet barnbarn, men han är 3 ÅR!

Tänk hur duktiga vi katter är när vi är 3 år. Inte behöver vi hämtas på nåt dagis då heller. Vi klarar oss ju utmärkt med ett bra hem, mat och gos. Men människorna är betydligt långsammare i sin utveckling.  De ligger liksom alltid efter oss. Har ni tänkt på det?

Nåjam, i morgon kanske hon kommer. Då är det öppet hus mellan 17-19. Jag kommer förstås att ordna allt på bästa sätt. Och alla kattvänner är välkomna!

6 kommentarer:

  1. Blogghjälpen kommer nog imorgon, tänk vilken tid det tar innan minisar klarar sig själva! Hoppas att det kommer många på öppet hus imorgon! Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Jo, nog har jag tänkt på det! På många områden (de flesta) når de ju aldrig vår nivå, hur länge de än lever! Ändå får de i allmänhet så väldigt många år på sig att utvecklas?!
    Lycka till med öppet hus!

    SvaraRadera
  3. Ja där slog du tassen på musen! Det är bara att titta på matte som är sjuttioelva år och knappt klarar de enklaste sysslor utan vår tassistans.
    Det är nog något genetiskt hos tvåbeningar
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Jag håller med dig, Alice och de andra! Människor behöver kattiljoner år för att växa och utvecklas. Ändå kommer de aldrig ifatt oss...
    Lycka till med Öppet Hus :)

    Nosbuffar
    /Amanda

    SvaraRadera
  5. Cornelia, kattens Svens lillasyster25 september 2014 kl. 12:19

    Jösses - en 3 åring som inte klarar sig själv? Jag är ju bara 5 månader man kan redan ALLT - utom å köra brummis förstås, men det längtar jag heller inte efter att kunna.

    SvaraRadera
  6. Så sant som det är jamat - människan ligger många tassteg bakom oss när det gäller utveckling och förmåga att ta tass om sig själv. Det är bara att beklaga dessa ömkansvärda varelser och trösta sig med det gamla jamspråket "Bra katt reder sig själv".
    Tassklappar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...