fredag 22 augusti 2014

Katten Micke på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Micke på Södertälje Katthem.

Ibland är blogghjälpen lite rolig. Fast bara lite.

Det är nämligen så att hon sagt att både mina och min bästa kompis Molles ögon ser ut som solar. Ni ser Molle på den undre bilden idag. Inte kan väl ögon se ut som solar?

Fast - kanske har hon lite rätt ändå? Nåjam, själva tycker vi att våra vackra pälsar är vår största tillgång, jam förutom att vi är väldigt trevliga och snälla förstås.

I morgon har vi ordnat med jättefin loppis här på katthemmet. Det är första gången jag ordnar nåt sånt. Jag har fått hjälp av flera snälla människor. Jag har bara behövt jama om hur de ska göra, så har de gjort det.

Förutom loppis med många fynd, finns det kaffe med jättegott kaffebröd, lotteri med jamarfina priser, och om vädret tillåter även grillad korv med bröd. Och sist men inte minst - ni får träffa oss katter! Vi börjar kl 13.

Det kan ni väl inte missa?






8 kommentarer:

  1. Innan matte hade börjat läsa texten i dagens blogg så tänkte hon faktiskt: Oj Molles päls riktigt glänser å Mickes ögon är speciella! Ni är så fina å ser så SNÄLLA ut! Era människor kommer snart. Matte ser fram emot att gå på loppisen i morn, synd att jag ej kan gå - jag älskar ju tävlingar å brukar ha tur! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Räkan, de var synd att du inte var med, men jag tror att jag kanske får träffa dig snart ändå...

      Radera
  2. Måste jama att dina ögon verkligen liknar två solar. *nickar*

    SvaraRadera
  3. Vi kan bara injama, ögon som solar-så vackra! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, tycker ni mona ögon är vackra? Vad glad jag blir.

      Radera
  4. Jag beundrade dina vackra bärnstensgula ögon idag på loppisen, Micke. Molle låg och sov, så hans ögon kunde jag inte se. Vilka stora vackra katter ni är!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, jam, vi är stor och starka - och väldigt snälla.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...