tisdag 15 juli 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

Jam, nu är jag tillbaka på katthemmet igen. Ni som följt bloggen en tid vet ju att jag varit bloggkatt förut, men att jag fick ett hem. Tyvärr fick matte svår allergi så jag och  min kattkompis kunde inte bo kvar. Nån annan ville ha kattkompisen, men inte mig. Det känns lite trist, men blogghjälpen säger att det hemmet inte var menat för mig. Vi ska hitta ett annat, bra hem åt mig.

Som ni kanske minns blev jag och min syster Samantha dumpade alldeles bredvid en hårt trafikerad väg när vi var jättesmå. Jag undrar fortfarande om våra människor ville att vi skulle bli överkörda. Annars kan jag inte förstå att man placerar katter på det viset.

Vi hade i alla fall tur, för en snäll människa fick syn på oss precis när Samantha skulle springa över vägen. De bromsade så bromsarna skrek och stannade bilen och kom och lyfte upp oss. Sen fick vi komma till katthemmet.

Där fick jag stanna ganska länge eftersom jag inte mådde riktigt bra i magen. Men när jag belv frisk fick jag flytta ut i kattsalen och blev bloggkatt.

Blogghjälpen har sagt att nu ska vi köra vidare tills vi hittar ett riktigt bra hem åt mig. Det känns tryggt! Hoppas ni vill följa med mig på min resa mot målet - ett bra för-alltid-hem!


10 kommentarer:

  1. Samie! Tjema moss igen - klart vi följer dig på resan mot ditt föralltidHEMMA! Trist att det ej funkade där du var men lite roligt att du i alla fall en tid kan ställa till lite bus på katthemmet! Kanske finns det även en del saker - rutiner som du måste styra upp!?
    Nosbuffs Sven å Räkis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, Jag tror det finns en hel del här som jag måste styra upp även om Daimien gjort ett fantastiskt jobb.

      Radera
  2. Käraste Samie, självklart följer vi dig! Det var ledsamt att du inte kunde stanna hos din matte, men sjukdomar rår man inte på... och du skall se att blogghjälpen och du snart hittar ett annat hem där du får stanna för alltid. Till dess vet du ju vad som krävs av en bloggkatt och kan kavla upp pälsen direkt inför kommande möten, Öppet Hus, aktiviteter och daglig skötsel av katthemmet. Buff på dig!

    Välkomsttassar från klosterkatterna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, ja det var tråkigt att jag inte fick mitt för-alltid-hem, men nu är det härifrån och framåt som gäller!

      Radera
  3. Men finaste Samie, är du nu tillbaka på katthemmet igen, mjausan
    hoppas du hittar ett bra föralltid hem snart. Synd att du inte kunde stanna i ditt förra hem.
    Vi håller tassarna att ditt föralltid hem kommer snart, du får hålla ut och se till att dina människor snart kommer.

    Tass på dig du fina katt <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, T, S, fortsätt hålla tassarna för mig!

      Radera
  4. Här jamar vi också att det är klart vi följer dig den här gången också. Vi håller tummarna och tassarna hårt för att det blir alldeles rätt hem den här gången!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, ja nu hoppas vi också att det blir rätt. Hoppas också vi ses i morgon?

      Radera
  5. Klart som tonfisksspad att jag följer dig den här gången också :)
    Håller tassarna för att det inte ska dröja alltför länge innan dina människor kommer !
    Tassklappar och Nosbuffar

    SvaraRadera
  6. Efter lite datortorka från vår sida är vi tillbaka och vi vill önska dig varmt välkommen tillbaka hit Samie!! Det vart tråkigt det som hände :( Men nu följer vi dig återigen troget på din resa mot ditt föralltid-hem, och hoppas och håller tummar och tassar på att det inte ska dröja allt för länge!! Kramar och nosgos från Beata, Doris, Sunny och matte <3

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...