lördag 7 juni 2014

Katten Bobo på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobo på Södertälje Katthem.

Efter allt festande hos vår kompis Gustav igår är man lite avslagen. Alla vi katter på katthemmet sprang till kattikoptern när kvällspatrullen lämnat oss. Vi hjälptes åt att bära ungarna så att mammorna kunde komma med också.

De åkte hem ganska tidigt eftersom småttingarna måste sova. Men de hade jamarkul innan dess, och de var nog rejält trötta för ungarna busade som bara den.

De försökte smaka på både myntashots och Bloody Mousy så vi hade all möda i världen att få dem att hålla sig till mjölken spetsad med grädde.

När de åkte hem drog vi upp ljudnivån och började leka alla möjliga lekar. Gustavs hasselbuske blir sig nog aldrig lik, för där gömde vi oss när vi lekte kull och kurragömma. Sen rusade vi fram och då knäcktes ju en och annan gren. Hoppas du inte tog illa upp, Gustav, men det var jamarkul.

Hoppas det snart blir ett nytt party nånstans! Man blir liksom sugen på mer när man haft så kul.

11 kommentarer:

  1. Javisst hade vi jamarskoj igår! Du var verkligen en hejare på svansdans.
    Muslingarna som Max & Måns hade med sig var väldigt uppskattade hos alla åldersgrupper, både att jaga och att äta. Men de där Bloody Mousy skulle man kanske ha avstått framåt morgontimmarna... :)
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    2. Alice, jag har ju tränat en hel del på svansdans, så den satt fint.

      Radera
  2. Äschjam, inte bryr jag mig om några knäckta grenar, de växer snart ut igen! Det är mycket viktigare att vara rädd om goda vänner! Och det var kul att se hur ungarna busade och höll på, hade nästan glömt hur det var! Nu känner jag mig nästan som en unge på nytt. Tack för att ni kom och grattade mig allihop!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, du har helt ätt inställning! Ungarna är helt utslagna idag. De ville ju inte åka hem, men det var nog tur att de gjorde det...

      Radera
  3. Ja a det va' verkligen en skojsig fest!! Svårt hålla koll på Räkan - han hade ju sååå roligt med alla pigga småttingar från katthemmet! Om ett par veckor fyller Räkan 1 år - han säger att DÅ behöver han inte längre 'bara' dricka mjölk spetsad med grädde :-)! Nu ska vi fortsätta sova....snark....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, åhh, fyller Räkan snart ett år! Kommer han att ha fest då?

      Radera
  4. Visst är det härligt att träffa alla! Så kul med fest! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, vi har ju jamarkul ihop. Tänk att vi fått så många vänner genom bloggen!

      Radera
  5. Åh jag missade alltihopa pga min hopplösa matte :(

    SvaraRadera
  6. Vi missade också festen - matte skäms som en hund (varför just hund, skäms de mer än vi katter? *grubblar*) Hur som helst så hoppas vi att Gustav känner sig lite kompenserad av det hyllningsinlägg vi gjort till honom i dag!
    Tassklappar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...