tisdag 3 juni 2014

Katten Bobo på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobo på Södertälje Katthem.
Igår trodde jag nästan alla hade tröttnat på att läsa om mig. Det händer ju inte så mycket att berätta om på ett katthem och  jag tänkte att det är ju ingen idé att försöka berätta nåt om ingen är intresserad. Men det verkar som om det bara är sommarstiltjen som redan infunnit sig. Synd, för jag vill ha full fart här på katthemmet med många seriösa besökare som söker efter en kattkompis eller fler.

Idag var i alla fall blogghjälpen här ett tag. Vi jamade en hel del och jag strök mig mot hennes jeans och då klappade hon mig på ryggen och på huvudet. Jag tycker om att buffa på människor. Hon öppnade också burdörren så jag fick gå ut ett tag.

Jag tänkte visa hur det går till när jag hoppar från kattsalen in till personalutrymmet.

På första bilden ser ni kanske att jag står och förbereder mig på andra sidan grinden.

På andra bilden ser ni när jag hoppar över grinden. I verkligheten ser det väldigt elegant ut, men blogghjälpen är ju inte mycket till fotograf, så det syns inte så tydligt.

På tredje och sista bilden ser ni hur det ser ut när jag är klar i personalutrymmet och på kontoret och är på väg tillbaka till kattsalen. Där gick jag en runda för att hälsa på mina kompisar. Alla mådde bra, men alla vill att deras människor ska komma snart!




19 kommentarer:

  1. Det verkar kul med en sån där grind. Undra om jag kan få husse att sätta upp en här hemma, fast då kommer han väl inte fram själv. *funderar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, det kan vara svårt att få tvåbeningar att hantera en sån där grind, men försök!

      Radera
  2. Vilken tur att inte Maja sett dina skutt! Annars skulle hon hoppa ut och in hela tiden. Hon är lite av en hoppetossa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, hi-hi, en söt liten hoppetossa!

      Radera
  3. JAG VILL ABSOLUT INTE att du ska sluta skriva!!!!!!!!!!!!! Jag läser Alltid men kommenterar aldrig förrän nu....Det är jätteintressant att läsa vad du pysslar med. Eftersom jag och min sambo Tyvärr är pälsdjursallergiker så är det nästintill det enda jag kan göra, jag menar läsa om dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, vad synd att ni är pälsdjursallergiker. Annars hade jag kunnat komma och ta tass om er!

      Radera
  4. Det var en väldigt hög grind.. Bra att du kollar till kompisarna! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, äsch - för mig är den precis lagom.

      Radera
  5. Nädu, du slutar inte skriva!! Vi här följer hela tiden din blogg, och nej, det är inte ointressant på något sätt!! Vi är inte bra på att kommentera, men vi finns här, och tänker fortsätta med det!!
    Kramar och nosgos från Beata, Doris, Sunny och matte <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Beata, Doris, Sunny och matte, vad snällt av er att ni läser vad jag bloggar. Då blir jag glad.

      Radera
  6. Alltså, jag tycker jag är duktig när jag hoppar över staketet till grannen, men jag måste erkänna att du är strået vassare! Och vadnudå, ÖPPNADE hon burdörren? Vad är det för fel på smita? Sabbar hon nöjet för dig?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, ibland öppnar hon burdörren, men för det mesta måste jag smita, så det är lugnt!

      Radera
  7. Jamarns imponerande hopp! Kul att hälsa på kompisarna lite, vi håller tassarna för att ni alla snart skall få alldeles egna hussar och mattar att ta tass om!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag har utökat bloggkatternas ansvarsområde med att man ska hälsa på alla kompisar flera gånger om dan!

      Radera
  8. Mjausan vi jamar som övriga missevänner, Det är jamans intressant att följa dig, hur det går med att få ett för alltid hem, tass på dig Bobo
    Du är jamans fin :)

    Tass i tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, T, S, jag hoppas ni följer med mig ända tills jag får ett eget hem!

      Radera
  9. Bobo, vad duktig du är på att hoppa! Jag gillar också att hoppa - jättehögt! Matte fattar inte hur jag gör, dessutom liknar du mig - fast jag har "tangorabatt" : du är med andra ord också en snygging....Jalle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jalle, har du tangorabatt * stora ögon*. Det skulle jag också vilja ha. Men blogghjälpen tycker jag är fin som jag är.

      Radera
  10. Herrejam, som du kan hoppa! Vi är ju inte så dåliga på det vi heller - man är väl katt *sträcker stolt på sig* Men det där var verkligen ett höjdarhopp!
    Vi håller tassarna jättehårt att det bara strömmar in folk på katthemmet hela sommaren <3
    Tassklappar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...