lördag 3 maj 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

Idag var det möte här på förmiddagen.  Vi ska få kallt här på katthemmet i sommar. Alltså, inte så kallt så vi fryser, utan bara så att vi inte svettas.

Eftersom det kostar jättemånga pengar att få sånt installerat var jag naturligtvis tvungen att vara med i processen. På dagens bild ser ni mig undersöka och visa på ett ställe i kattsalen där det måste komma kyla. Jag tror de hade glömt just det stället annars.

När mötet var slut skulle blogghjälpen lyfta tillbaka mig till buren. Men jag var inte färdig med arbetet i kattsalen, så jag morrade lite åt henne. Jag hade förväntat mig att hon skulle bli så rädd att hon släppte mig direkt. Men hon verkar inte förstå ett enda jamiskt ord, utan hon bara fortsatte bära mig till min bur! Tänk att hon inte ens förstod hur jättefarlig jag var!

Nåjam, som tur är, är jag ju en snäll katt, så när hon kom in och satte sig i buren lite senare hoppade jag upp i hennes knä och låtsades som om jag inte var ett dugg arg längre.

4 kommentarer:

  1. Om du INTE skulle leda processen angående installering av kyla så kan det ju sluta hursomhelst och bli ännu dyrare. Stället du visar dem på bilden hade de nog glömt annars!!
    Hoppas du får en social å mysig lördagkväll med dina kompisar!
    ps. Va konstigt att blogghjälpen inte fattade att du var JÄTTE farlig när du morrade :-o!

    SvaraRadera
  2. Sven, precis! Och antagligen skulle de väl installera en värmegrej mitt i sommaren istället!

    SvaraRadera
  3. Vilken tur att du lyckades ta dig ut så att du kunde visa det där stället som dom 2-benta säkert hade missat annars :)
    Det är härligt med en sån där kylningsapparat , det har jag hemma hos mig.

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, det hade nog blivit jättetokigt om jag inte varit med igår!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...