lördag 10 maj 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

Idag har jag fått skicka iväg blogghjälpen till Gävle. Det var årsmöte i SVEKATT. Ni förstår att jag haft mycket att stå i inför mötet.

Först skickade jag iväg hela bunten, ehhh styrelsen i SVEKATT till Gästrike Katthem. De hade ett jamarfint katthem där kissarna har möjlighet att gå ut i burar.

Sen ordnade de med smörgåstårta till lunch åt alla medlemmar. Jag hade naturligtvis jamat till om att de skulle ha räkor på den ena tårtan och trodde så klat blogghjälpen skulle ha med sig de överblivna räkorna hem till mig. Tror ni hon hade det? Hpmfr!

Efter själva Årsmötet åkte de vidare till Gävle Katthem. Det var jamarfint också. Där hade den som inrett katthemmet bytt ett nät mellan yttetaket och taket till själva katthemmet och där kunde katterna rejsa jamarmycket. Fiffig idé tycker jam.

Nu måste jag förbereda öppet hur i morgon! Puh, alltid är det nåt!

6 kommentarer:

  1. Å, då är det kanske "tur" att jag inte hinner besöka ert katthem denna helg, fast jag befinner mig i Södertälje... kommer en annan dag istället för att träffa dig och dina kompisar (och blogghjälpen)!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. sr Carina, ja den här helgen var inte så bra för nån av oss. Vi ser fram mot att få se dig en annan dag istället!

      Radera
  2. Samie! Snacka om att du har tassarna fulla!! Det där med noll räkor var ju verkligen en besvikelse!! Hoppas det kommer många på öppet hus idag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jag kommer ta upp räkfrågan med blogghjälpen så fort hon kommer hit!

      Radera
  3. Hmm, rejsa på taket. Tycker mig ha hört att det även förekommit på andra håll, men jag kan ha hört fel. Hoppas de hade ett bra möte i Svekatt, för de gör ett bra arbete. Räkor borde du fått, absolut, om nu tvåbeningarna åt det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, hm, jo det kan nog har förekomit "på andra håll", men det var nog inte meningen att det skulle hända där. Visst borde jag fått räkor!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...