onsdag 5 februari 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag blir det en kort blogg igen.

Kan berätta att blogghjälpen åkt nästan 30 mil idag också för att hämta hem R. Men det gjorde hon gärna. Han är ganska pigg och verkar må betydligt bättre än igår. Men det är mycket arbete kvar innan vi kan andas ut.

Nu bor han i ett jättebra jourhem där han inte får hoppa och leva rövare på länge. Benet måste läka ordentligt och han måste få massage både på det opererade och de andra benen så han inte får ont nån annanstans när han haltar. Givetvis får han också smärtlindring.

Tur att han är en sån kelig kisse som älskar massage.

Jag tänkte faktiskt ge honom lite av vårt julgodis. Det borde ju varit slut för flera månader sedan, men jag tror det finns lite kvar.

8 kommentarer:

  1. Du är snäll och omtänksam! Hoppas vår lille vän snart ska bli bra i hela kroppen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, det är vad vi alla hoppas. Han får all hjälp han kan få nu äntligen.

      Radera
  2. Det var ju fina nyheter, att R inte behövde vara kvar på sjukhuset längre! Och vilken tur att han får vara på ett så bra jourhem, när han nu inte har några föralltid-människor än. Mycket generöst av dig att dela med dig av godiset!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, som du vet måste man hålla hårt i godis här på katthemmet, men en kkompis som har det kämpigt måste man dela med sig till.

      Radera
  3. Va? Har ni gottis kvar? Har inte blogghjälpen skött sig och låtit dig Stellan bestämma över gottiset?
    Vad skönt att R fick komma hem idag, hoppas tassagen kommer hjälpa.
    Ja just det, blogghjälpen har fått en Award av oss på bloggen
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, allltås, det är nåt fel på blogghjälpen när det gäller godis. Det har liksom låst sig nånstans. Nåjam, trots det är det snällt av er att ge henne en award. Hon blev jamarglad.

      Radera
  4. Så snälla ni är, du och blogghjälpen <3 30 mil på vägarna och att offra julgodiset, det är stort. Jätteskönt att R har fått ett bra hem att bli frisk i!
    Kramar och tassklappar
    PS. Ni måste tassa in och kolla på alla stora förändringar i vår blogg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gunilla, Simba och Tasse, ja, jag är medveten om att jag är väldigt generös, men jag tror R behpver all uppmuntran han kan få. Jättefin bild på er på bloggen!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...