torsdag 3 oktober 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Jahajam,  så var öppet hus klart för idag. Det kom lite folk, men ingen som var intresserad av Gloria och mig. Det gör inte så mycket så länge vi har varandra. Det är viktigare för oss att få vara tillsammans än att snabbt komma till ett eget hem.

Nu ska vi sova. Det är jobbigt att ordna med öppet hus må ni tro. Allt måste klaffa och det är MITT ansvar. Jag tar det på stort allvar. Man får inte fuska med sånt.

I morgon ska jag ta itu med problemen i USA. Jag har många hemlösa kompisar där också och eftersom de har det så rörigt med ekonomin tror jag det är bäst att jag rycker in!

8 kommentarer:

  1. Vad synd att inte er husse och matte kom, men skönt att ni har varandra under tiden. Det skall bli spinnande att få höra dina kloka lösningar på USA:s problem!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, ja, jag har ju en del att jobba med i väntan på min matte och /eller husse.

      Radera
  2. Jag är glad för din skull att du har en så fin vän i Gloria! Och så blir jag väldigt imponerad över din arbetsförmåga! Inte nog med allt jobb hemma, nu ska du ta itu med problemen i USA dessutom!? Du tänker verkligen stort!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, ja, att tänka stort är en egenskap många av oss katter har.

      Radera
  3. Mjau, vi jamar som Gustav, du tänker stort, när du tänker ta itu med problemen borta i USA. Tur att du har Gloria iaf att vara med. Synd att dina människor inte kom denna gång heller, suckjam. Men vi håller fortfarande tassarna, att dom kommer en vacker solig dag, tassarna upp.

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, T, S, jag vet att mina människor kommer förr eller senare. Bra att ni håller tassarna för mig.

      Radera
  4. Hello Stellan: Ja, det vore fint om du kunde ta nasta flyg hit. Vi hamtar dej I Boston. Helgen far du tillbringa hos oss i Vermont sen direct till DC med helicopter. Vi behover all hjalp vi kan fa! Skynda dej!! Safe trip. Adam & Zoe

    SvaraRadera
    Svar
    1. Adam & Zoe, jag måste nog lösa problemen i USA på distans. Jag har inte tid att flyga dit kattsonligen, men visst hjälper jag gärna till!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...