tisdag 15 oktober 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag är det planeringsdag. Det händer mycket den här veckan som jag måste ordna med.

I morgon till exempel måste jag se till att min kompis Z kommer iväg till stora regiondjursjukhuset. Han får inte äta nån mat i natt eller i morgon innan han ska till sjukhuset, för han ska sövas och undersökas. Sen får han ligga kvar på sjukhuset och på torsdag ska jag skicka dit blogghjälpen för att hämta honom.

Jag håller tassarna jättehårt för att de både ska hitta vad som är fel på honom och för att de ska kunna hjälpa honom. Han har haft det så jobbigt. Och det för att hans människa inte tog honom till vettisen. Usch.

7 kommentarer:

  1. Vi håller också tassar och tummar för Z.

    =^.^=

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Håller alla tassar vi har..Nosbuffar

    SvaraRadera
  3. Men jam också att Z inte blivit bra än. Hoppas de duktiga vettisarna nu kan komma på vad som är tokigt. Du har ju ett jamarviktigt uppdrag i att se till att Z inte tjuväter.

    SvaraRadera
  4. Visst är det jobbigt att vara utan mat inatt, men det kan förstås bli farligt om Z kräks när han sövs. Hoppas verkligen att vettisen hittar vad som bråkar med Z och kan hjälpa honom. Vi håller alla tassar! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Stackars Z, men hoppas, hoppas, att de hittar något fel som går att åtgärda! Håller tassarna det hårdaste jag kan!

    SvaraRadera
  6. Vi håller tassarna hårt, hårt för att de hittar felet på Z och att de kan laga honom!
    Man blir så ledsen när man tänker på att han förmodligen hade sluppit allt det här om hans förra sk människa hade tagit honom till vettisen direkt.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  7. Hoppas det gick bra för Z på det sjuka huset !

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...