onsdag 29 maj 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Idag har blogghjälpen varit här. Vi satt och pratade lite. Hon satt på en bänk i mitt rum och jag hoppade upp bredvid henne och trampade, buffade och kurrade som bara den. Blogghjälpen tyckte jag var jamarmysig.

Jag fick godis också. Det var en väldigt god sort hon bjöd på idag. Vi hade fått den i inflyttningspresent. Jag jamade till henne att hon skulle köpa flera lådor till av dem sorten.

På bilden ser ni mig i mitt fönster. Jag har bland annat kontroll på bilparkeringen nedanför katthemmet. Jag hytter med tassen om nån ställer sig fel.

Blogghjälpen hade förresten ont i ryggen idag. Hon sa att hon hade fått en lindrig form av ryggskott. Jag kunde inte se ett enda skott i ryggen på henne, så det var nog bara inbillning.

10 kommentarer:

  1. Spinnande med nytt gottis, vad var det för nåt? *nyfiken*
    Husse säger att han har fått knäskott, men han har inga skott han heller. Vad svamlar våra människor om??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, va??? Knäskott? Nu får de väl ge sig med sitt skottande.

      Radera
  2. Fina vännen!Mysigt att jama lite sådär. Vilken sorts godis var det? "Nyfikna" Undrar över det där skottet, de brukar ju låta också.. Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jag ska jama till blogghjälpen att hon tar reda på vad det heter och så ska ni alla få veta.

      Radera
  3. Här är vi också nyfikna på godiset, nytt smaskigt gottis är alltid intressant att prova! Det låter som om du och blogghjälpen hade en mysig stund trots hennes påstådda skott.
    Tidigare idag funderade jag lite på det här med att tassa till och att bitas. Jamarns vad många gånger jag har bitit min matte när vi har gosat! När det blir så där lite extra gosigt så har jag ofta bitit matte, inte så det har gått hål i skinnet men ordentligt hårt ibland. Det är inget jag vill utan det bara blir så. *hänger med huvudet* Matte brukar alltid sluta klappa då tills jag lugnar mig lite, sen går det bra igen. Men ibland blir jag sur när hon slutar och tassar till ordentligt också. Förr hände det varje dag att jag bet men nu händer det väldigt sällan. Tänk vilken tur att matte inte lämnade tillbaka mig! Men hon har aldrig blivit arg heller när jag har gjort det.
    Jag är säker på att du kommer hitta dina tvåbeningar som inte heller kommer bli arg på dig om du tassar till ibland!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, vi hade en jättemysig stund. JAg har förstått att det finns många som gör som vi, men vi tror kanske inte det är så bra att ett barn råkar ut för det. En vuxen kan lättare lära sig att läsa av när det är dags att slue klappa mig.

      Radera
  4. Inflyttningspresent hör ju till när man flyttat in i en ny bostad. Det var tur att du fick gott godis, som du verkligen gillade, annars hade förstås varit en misslyckad present!
    Praktiskt att du kan övervaka parkeringen, så det inte blir någon oreda där!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, ja det var en riktigt lyckad inflyttningspresent. Även om det innebär ännu mer arbete för mig, så känns det bra att ha kontroll överparkeringen utanför.

      Radera
  5. Mjausingen, här är vi också nyfikna på godiset, Vad heter det godiset förr ngt??
    Tur att du har ett fönster att hålla reda på vad som händer utanför.
    Bra att hålla koll ibland, *Fniss*

    Tass i tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, jag ska be blogghjälpen skriva ut namnet på godiset!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...