söndag 19 maj 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

På förmiddagen idag försökte jag ta det lite lugnt.  Det har ju varit mycket arbete hela veckan, men nu är det mesta fixat. Tyvärr ska min kollega, snickare Christer, jobba på ett annat ställe ett tag, men han kommer tillbaka till oss och gör mer jobb. Det är jag jamarglad för. Christer är nog min bästa killkompis.

Men som ni vet har jag tjejkkompisar också. Mina matta var och hälsade på mig på öppet hus idag. Blogghjälpen gav dem godis som jag skulle få. Det var bra. Tyvärr sa matte att jag inte skulle få för mycket, för jag får inte lägga på mig för mycket. Undrar vad hon menade med det?

10 kommentarer:

  1. Det var det värsta...! Skall blogghjälpen bestämma hur mycket godis dina mattar skall ge dig?!? Hur skall du då kunna uppfostra dem att vara generösa med godisarna?!? Och då menar jag GENERÖSA! Du får jama allvar med blogghjälpen om att lägga sig i dina uppfostringsmetoder.

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, njaej, nu måste jag nog ta blogghjälpen lite i försvar. Hon lämnade nämligen in en påse med godis i buren till mina mattar. Sen var det DE som bestämde att jag inte skulle ha "för mycket" godis. Det här godisproblemet blir vi visst aldrig av med?

      Radera
  2. Oj, du har mycket jobb framför dig att uppfostra din nya matte när det gäller gottisar hör jag! Nu har du visserligen blogghjälpen som du har övat dig på, så jag hoppas du har större framgångar med matte. "Lägga på sig" - vad är det för dumheter! En katt är alltid purrfekt för sin päls!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag är beredd att kämpa hårt med mina nya mattar. Vi ska nog komma överens!

      Radera
  3. Visst är det trevlig med kompisar! Blogghjälpen har väldigt dåligt inflytande när det gäller godis, du får nog jama i på skarpen! Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, ja, blogghjälpen har verkligen blivit ett problem när det gäller godis. Måste jobba hårt på att lösa detta.

      Radera
  4. Jamarns trevligt är vad det är både med tjej och killkompisar :)
    Du får nog allt lära det där med hur mycket gottis en katt behöver det första du gör när du flyttar till ditt nya hem !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, jag tror godisfrågan kommer att stå högt på prioriteringslistan när jag flyttar!

      Radera
  5. jaja du ska nog få godis så att det räcker då sötnos/matte

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, ska jag? Åhhh vad glad jag blir!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...