tisdag 23 april 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Ikväll har jag varit flyttgeneral.  Det vill jama, jag har talat om för snickare Christer, hans snälla från Bonnie, Snälla hälsoansvariga och blogghjälpen vad det skulle ta över från gamla katthemmet.Det får jag nog göra i natt.

Christers bil blev nästan överfull och ändå fick vi inte med riktigt allt. Sen måste jag bara lura ut var vi ska ställa allt. Men det tänker jag nog ut i natt, så ber jag morgonpatrullen hjälpa till att ställa sakerna där jag vill ha dem. Jag är ganska mycket för ordning och reda.

När blogghjälpen kom ikväll fick jag faktiskt lite godis. Det har blivit LITE bättre med godistilldeningen på sistone. Tänk om hon fattat nåt?

14 kommentarer:

  1. Oj då, bäst att skicka över husse att hämta kattkorgen vi skulle ha. Inte för att jag vill ha nån, vet inte vad de ska med den till. Bra du styr upp det hela, kan bli rörigt annars.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, jag har sagt till blogghjälpen att ta hit din kattkorg, så dina människor kan hämta den här på nya katthemmet när det passar.

      Radera
  2. Ingen rast och ingen ro, bra att du är med och styr upp det hela! Ni behöver absolut lite mer godis! Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, kan ni inte ber er matte säga det till blogghjälpen direkt?

      Radera
  3. Jama om att ha tassarna fulla. Men du och dina kompisar kommer säkert att klura ut jamarbra ställen att ställa möbler och sånt på. Kul att gottisutdelningen blivit lite bättre, hoppas det fortsätter så.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, ja det vore verkligen på tiden. Tänk att man ska behöva vänta kattiljoner år innan "vissa" fattar?

      Radera
  4. Tur de har dig som tar tass om all planering! Bra att det går åt rätt håll när det gäller godis, men känner jag blogghjälpen rätt så är det en lång väg kvar innan det blir generösa godisutdelningar ofta.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag har nog skämt bort dem eftersom jag tagit tass om allt, men nu är det som det är. Och jag är rädd att du känner blogghjälpen alltför väl.

      Radera
  5. Nog är väl allt extra arbete du haft med flytt och annat värt mera godis?! Det har väl gått upp för blogghjälpen också, till slut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, ja, jag hoppas bara hon kommer ihåg hur mycket hjälp hon fått. Hon är fenomenal på att glömma vissa saker, nämligen.

      Radera
  6. Jamar som Dui o Deco ingen rast och ingen ro för dig Freddy !
    Tur att Blogghjälpen ÄNTLIGEN verkat fatta det här med tillräcklig godis utdelning :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, vi får se hur länge det håller i sig med godiset. Jag har mina farhågor nämligen.

      Radera
  7. Det kan inte jamas nog ofta: vilket ansvarsfullt jobb du har, Freddy! Misstänker att med din planering så hamnar möbler och annat på precis de rätta ställena. Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. FIndus, Isak och Rasmus, ni har alldeles rätt. Allt är placerat på precis rätt ställe!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...