torsdag 14 mars 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Ni kanske undrar varför ni bara får se samma bilder på mig hela tiden? Och de är inte särskilt bra heller.  Men det beror på att blogghjälpen inte hunnit ta några nya, bättre bilder på mig. Jag har sagt OK till att hon tillbringar sin lediga tid på nya katthemmet, så det är OK.

Nu ska ingen tro att blogghjälpen är den som jobbar mest där - långt därifrån, men när hon kan är hon där och petar. Idag till exempel var hon där. Och vilka träffar hon då? Jo, naturligtvis snickare Christer, Pelles  båda människor, Marikka från katthemmet och snickare Patrik. Tidigare på dagen hade Niclas varit där också.

När blogghjälpen kom hade hon möte med fastighetsägaren. De gick igenom lite saker. Fastighetsägaren är totalimponerad över hur fint det blivit i de gamla lokalerna. Jag tror aldrig de har sett maken till förvandling. Snart ska ni också få se, antingen via bilder eller ännu hellre, om ni har möjlighet att komma och hälsa på oss på vårt nya katthem!

10 kommentarer:

  1. Hurr jam för dem som fixar så bra! Ska bli spinnande att se hur det ser ut när det är färdigt! Vi tittar gärna på samma bilder flera gånger, du är jättefin! Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, vad bra att ni inte tröttnar på bilderna. Snart kommer nya.

      Radera
  2. Åh, jag ser SÅ fram emot att få se bilderna! Ännu hellre hade jag velat tassa dit, men det är bara omöjligt. :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, synd att du inte kan tassa hit. Det hade varit jamarkul att träffa dig. Men vi är i alla fall glada att du är vår bloggkompis.

      Radera
  3. Skönt att det nya hemmet blir så fint, fast vad annat kunde man förvänta sig av kattmänniskor?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, aallt annat hade naturligtvis varit omöjligt. Men det har fordrats mycket jobb av oss bloggkatter!

      Radera
  4. Jag kommer definitivt och kikar på ert nya katthem när ni har invigning :-) Ser fram emot det.
    Blir en artikel om det också så klart.

    SvaraRadera
  5. Vi ser med spinning fram emot att både få se bilder och självklart kommer vi skicka dit matte på invigningen. Hoppas det kommer många bloggvänner då.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, klart ni måste skicka dit matte! Fattas bara.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...