tisdag 5 februari 2013

Katten Fortuna på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Fortuna på Södertälje Katthem.

Idag har jag varit så orolig för Sippos och Tindras husse så jag har inte hunnit skriva klart mitt nya kapitel på min deckare.

Det som hänt deras husse Peter, är värt en egen deckare, men den kanske Sippo vill skriva.

Peter mådde ju dåligt redan i förrgår. Många av oss trodde kanske att det hade med den nygjorda tatueringen att göra. men det visade sig att det var andra saker som spökade i hans kropp.

Han hade svårt att andas och till slut gjorde han det enda rätta: han åkte jambulans till sjukhuset. Där konstaterades att husse både hade svininfluensa och lunginflammation.Som tur är har Sippo byggt upp ett nätverk om nåt sånt här skulle hända. Favoritgrannen ställde upp och tog hand om Sippo och Tindra när husse var på sjukhus.

Som tur är har husse fått åka hem idag och nu blir han omtasstagen av både Sippo och Tindra som turas om att kurera honom.

Nu hoppas vi han snart är sitt vanliga jag igen!

7 kommentarer:

  1. Puh, så skönt att allt verkar ordna sig! Har också tänkt jamarmycket på det här idag, och undrat hur både husse och Sippo och Tindra hade det. Nu vet jag att husse är hemma och i goda tassar, då kan jag vara lugn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, som tur är, och som väntat, hade husse ordnat för Sippo och Tindra innan han åkte till sjukhuset. Men jag tror alla tre är glada över att husse är hemma igen.

      Radera
  2. Så skönt att Peter har fått komma hem och att det fungerade med nätverket. Nu håller vi tassarna för att Peter blir frisk fort.Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, vi måste stötta både husse, Sippo och Tindra nu. Det blir ett tufft jobb för Sippo och Tindra att få husse frisk snabbt.

      Radera
  3. Favoritgrannar är ovärdeliga när det händer något sånt här!
    Skönt att husse Peter är bättre och slipper vara kvar på stickishuset. Vi håller tassarna för att han blir frisk snart och skickar över kurrterapi och spinnhealing.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag tror husse får medicin som gör att han snart mår bättre, men det är klart att det är en riktig pärs för hela familjen när sånt här händer.

      Radera
  4. vi hoppas också att husse snart ska vara tillbaka på banan, tur att han åkte in till sjukhuset och fick den vård han så väl behövde.
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...