måndag 21 januari 2013

Katten Fortuna på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Fortuna på Södertälje Katthem.

Idag var blogghjälpen här för att hämta en sak. Stackars Sara (eller Inga som hon fortfarande heter) trodde hon skulle få åka med hem, men blogghjälpen kan inte hämta henne förrän i morgon. Vi andra katter här får trösta Sara. Men jag tror det går bra. Huvudsaken är ju att hon vet att hon får ett hem. Då är det lättare att vänta.

Nu ska jag förbereda veckans arbete på nya katthemmet. Det kommer hända en hel del där. Bland annat ska avloppet kopplas in. Det kommer bli jamarbra, för det är lite svårt när man inte kan häll ut nåt. 

Christer och jag har järnkoll på ALLT. *Sen informerar jag blogghjälpen och övriga styrelsen om vad vi beslutat. Det blir bäst så.

7 kommentarer:

  1. Förstår att du med din centrala position har full kontroll på allting.
    Sara kommer säkert få det helt jamarbra när hon väl får flytta. Har förstått att blogghjälpen visserligen är litet virrig, men SNÄLL!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, det är nog tur att jag har full kontroll, för att blogghjälpen är "lite" virrig är bara förjamet.

      Radera
  2. Det är tur att Sara har såna bra vänner som dig, det gör nog också saken lättare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jag stöttar alltid mina kompisar om jag kan. Så gör vi katthemskatter, fråga Tindra.

      Radera
  3. Du får hälsa grattis till Sara, att få blogghjälpen som matte måste kännas väldigt bra :-)

    Bra att du och Christer har stenkoll! Hoppas katthemmet blir färdigt jättesnart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kattfamiljen, jag ska visst gratta Sara. Jag tror nog det tar nån månad till innan katthemmet är klart. Men det går framåt må du tro.

      Radera
  4. Vilken tur att du och Christer ha stenkoll, nu när blogghjälpen både är vimsig och har en ny familjemedlem på tass. Matte och jag skickar många varma kattulationer till de lyckliga tu, alltid lika roligt när en tvåbening och en fyrbening finner varandra! Och hälsa Sara att det är sant som jamspråket jamar: Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... :-)
    Tassklappar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...