söndag 16 december 2012

Katten Lady på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lady på Södertälje Katthem.

Idag har det varit öppet hus igen. Blogghjälpen kom, fast sent. Hon hade varit på nya katthemmet och tittat. Nu börjar men verkligen se hur det ska bli, berättade hon.

Om allt går som det ska kommer jag aldrig att få se nya katthemmet, annat än på bild. Det känns ju på ett sätt lite märkligt eftersom jag arbetet så mycket med det, men om alternativet är att man får ett eget hem - ja då är valet lätt.

Jag är i alla falla jamarglad att många av mina kompisar kommer att ha nånstans att ta vägen när det gamla katthemmet ska rivas. Tänk om vi hade varit tvungna att stänga katthemmet *ryser*.

Nu ska jag i alla fall börja planera lite för vad jag ska ha med mig när jag flyttar. Man samlar ju på sig en del saker när man bor här.

Om blogghjälpen får behålla strömmen hörs vi i morgon.

9 kommentarer:

 1. Så spinnande med nya katthemmet! Blir det stor invigning när det är dags?? Så härligt för dig att det snart är dags att komma HEM, vi är jamarglada för din skull! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, klart det blir stor invigning. Min efterträdare kommer att planera allt i detalj.

   Radera
 2. Ska bli jättespinnande att se det nya katthemmet !
  Hoppas ni ska ha en jätte STOOR invigningsfest då :)
  Härligt att du snart ska flytta till ditt alldeles egna hem Lady !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, ja nu är det sista måndagen jag tillbringar på katthemmet!

   Radera
 3. Det är verkligen tur att ni inte blir utan katthem. Be blogghjälpen att skicka foton på det nya katthemmet när det invigs. Då kan du sitta i din egna människas knä och minnas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jag ska visst säga till blogghjälpen att visa foton. Jag måste ju få se hur mina kompisar har det.

   Radera
 4. Det är så spinnande med nya katthemmet, men visst är det bättre med ett alldeles eget hem!
  Bra att du har börjat tänka på packniga dagar kvar.
  Tror ni att det blir invigning i år eller blir det nästa år?
  När matte får tillbaka datorn skall hon skicka ett mail till blogghjälpen, vi har plockat ihop en del saker här om ni vill ha. Både mat, leksaker och nu skäms jag, men en snabeldrake också.
  nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, det dröjer nog till nästa år innan det blir invigning. Hoppas er matte kommer då!

   Radera
 5. Herrejam, så kul det ska bli när både du och alla dina kompisar får nya hem! Visserligen på olika sätt - du har ju hittat din människa - men alla katter på Södertälje katthem får ju ett hem på det nya katthemmet. Och precis som du jamar hade de kanske inte haft någonstans att ta vägen om inte planerna på det nya katthemmet hade blivit verklighet.
  Förstår att det är svårt att vänta, det är nog bra att du har så mycket att bestyra med packning och möten och allt. Då går tiden fortare!
  Tassklappar
  PS Måste jama om att vi har en liten tävling på bloggen i dag, där man kan vinna presentkort och prylar :-) Tassa in under länken så kommer du direkt till inlägget:
  http://gunillaofrasse.allas.se/tavling-gissa-julklappen-och-vinn-presentkort/

  SvaraRadera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag har det blåst så vi har hört det ända in på katthemmet. På vissa håll har det regnat på h...