lördag 16 juni 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Oj, vilken dag det varit. Först fick jag ju lägga sista tassen vid allt som rörde loppisen. Se till att det fanns korv, grillkol, tändstickor, kaffe, bröd, saft, att lotteriet var klart o s v.  Det var ju en baggis, men sen var det ju vädret. Där kunde inte ens jag göra nåt. Det regnade mest hela tiden. Det var jamartråkigt, för då kom det ju inte så många människor som vi hoppats. Men några kom och handlade saker av de jättesnälla människor från katthemmet som ställde upp trots vädret. Tack alla ni!

Vi fick trevliga besök också. bland annat kom Pelles matte och husse. Det var jamarkul att träffa dem. De berättade att Pelle var lite grinig eftersom han inte kunde gå ut när det regnade så mycket. Hoppas vädret var bättre när hans matte och husse kom hem.

Blogghjälpen lyfte ut mig så jag fick hälsa ordentligt på Pelles människor. De klappade mig och tyckte jag var fin!

När de gått kom blogghjälpen in i min bur och lekte med mig. Det var jamarkul. Jag sprang genom min tunnel och fångade en grej som fanns på andra sidan flera gånger. Det var så kul så jag faktiskt glömde bort att jag inte fick nåt godis!
    

12 kommentarer:

  1. Du fick säkert godis efter buset ;-)

    =^.^=

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Näää, inte en endaste godis! Kan ni tänka er?

    SvaraRadera
  3. Busa är alltid skojsigt! Det är det bästa med att ha småbrorsorna, det finns alltid nån att busa med när man har lust. Annars har jag mest gosat idag. Matte blev alldeles tårögd för jag gav henne flera nosbuffar och nospussar nos mot nos när vi gosade, det har jag aldrig gjort förut. Men det var riktigt mysigt, så det skall jag nog göra fler gånger.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att småbrorsorna och du busar. Och jag förstår att matte blev alldeles tårögd när du nospussade henne. Vilken lycka!

      Radera
  4. Det låter som en rätt bra dag, trots dåligt väder. Min husse säger att han också skulle vilja klappa dig. Synd att vi bor så långt ifrån varandra bara. Men du får en cyberkram av oss alla tre.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, Tack för cyberkramen. Såna känns också bra!

      Radera
  5. Kul med bus med blogghjälpen. Synd att vädret var så tris idag när det var loppis. Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, det var jättesynd att det inte var bättre väder, men dagen var bra ändå.

      Radera
  6. Vädergudarna ville väl att svampen skulle växa eller nåt sånt...kanske glömde de bort att vi bett om fint loppisväder.
    Så skoj att höra matte berätta om alla katter hos er! Hon sa att Rosa pratade massor med er och att Ninja var så gosig o inte alls orolig att träffa mina tvåbenta.Och Tova...hmm, matte berättade om henne. Matte funderar om det skulle kunna fungera för henne hos oss, på något sätt.
    Men godis, det måste du nästan få, kanske efter maten. Det ska finnas i en påse som jag skickade men matte o husse! Stickis eller Temptisar, vilket som passar bäst.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, det var jamarkul att träffa dina snälla människor. Du har verkligen haft tur. Kanske skulle du tycka det vore kul med en kompis so Tova? Hon är väldigt trevlig och snäll. Undrar om godiset från er kommit fram. Måste säga till blogghjälpen att undersöka saken. Det är viktiga grejer!

      Radera
  7. Mjau, så synd att det inte kom så många tvåbenta som ni hoppats på, för det däringa blöta där uppifrån. Hoppas att ni får mer besökare nästa gång. Matte säger att hon framöver kanske kommer och hälsar på dig och dina kompisar. Hon åker då och då till Sthlm och hälsar på släkt som bor där. Får jama till matt,e att hon gör det ngn gång framöver.

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, ja det var synd att inte fler kom. Särskilt som så många snälla tjejer ställde upp här på katthemmet. Vore jättekul om matte kom och hälsar på oss. Det får ni verkligen se till att hon gör nästa gång hon kommer till Stockholm.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...