söndag 10 juni 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Nu har det varit så mycket festande på sistone, så nu måste jag vila ut ordentligt. Jag har ju ett katthem att ta tass om också!

Eftersom det var söndag idag så har det varit öppet hus. Lite besökare kom det, men ingen som blev intresserad av mig.

Nu får jag börja förbereda mig för nästa lördag istället. Då ska vi ha loppis utanför katthemmet. Hoppas det kommer jamarmånga snälla och generösa människor som både hälsar på oss och köper många fina saker. Jag ska återkomma om det här senare i veckan.

Nu ska jag jama till blogghjälpen att i morgon ska leverpastejen levereras *stampar med tassen*.

6 kommentarer:

  1. Jam håller med, det har blivit lite mycket festande på sistone. Märkligt att ingen blev intresserad av dig, du är ju jättesnäll och jättespännande ju.
    Vi håller tassarna för att pastejen kommer imorgon.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blogghjälpen säger att det är jättekonstigt att jag inte redan har ett kanonhem. Men vi är överens om att vi lugnt väntar vidare.

      Radera
  2. Visst är det kul med alla fester men det tar lite på krafterna. Vi håller med Sippo, konstigt att inte dina människor har kommit än, men de kommer nog snart! Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, det är hur kul som helst med fester, men man märker att man behöver vila mellan varven.

      Radera
  3. Det är allt dags för den där pastejen nu. Bra att du jamar ifrån! Vi håller tassarna för att det blir en riktigt lyckad loppis nästa helg. Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, det har varit dags för pastejen väldigt länge nu. Det vill nog till att man jamar ifrån ordentligt!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...