söndag 29 april 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

 Idag ser ni ett tydligt bevis på hur begåvad blogghjälpen är. Hon försökte vända översta bilden på mig så att den blev rätt. Ni ser på den undre bilden hur resultatet blev. Jag måste snart ta tass om blixtapparaten själv för att det ska bli nån ordning.

Sen tog hon kattpass idag också. Och vet ni vad hon gör - eller INTE gör?


Jo, hon kommer in i buren, tömmer toalådan, sopar golvet, byter vatten och klappar mig lite. Förstår ni? Hon hade inte ens med sig nåt godis in i buren!

Jag var förstås tvungen att skicka ut henne igen för att hämta det viktigaste. Puh, hur svårt kan det vara att lära sig detta?


10 kommentarer:

  1. Stackars blogghjälpen. Det kan inte vara lätt att göra fel hela tiden, det är tur att det finns en begåvad bloggkatt som kan ge en hjälpande tass.
    Glömde godiset? Vad?? *chockad*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, nä hon har det säkert inte så lätt. Det är ju inte så mycket att göra åt om man har brister i förståndsgåvorna, men det tråkiga är ju att vi katter drabbas!

      Radera
  2. Inte alltid så lätt med det tekniska för dom 2-benta *fniss*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, nä, i alla fall inte om man heter blogghjälpen.

      Radera
  3. MEN Ninja då, tur att du finns där att hjälpa blogghjälpen.
    Kan nog behövas, *Fniss*


    Tass Tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, hon behöver all hjälp hon kan få.

      Radera
  4. Jag har många gånger funderat på hur våra tvåbeningar klarar sig på sina sk jobb när inte vi är med och ger dem en hjälpande tass. Det är nog därför de är borta så länge eftersom allt tar sån tid när de gör saker själva.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, det har jag inte tänkt på! Naturligtvis är det så. Tänk om vi följde med dem till deras s k jobb, då skulle vi kunna gå hem efter en kvart.

      Radera
  5. Oj, glömde hon... men tänk... ibland har man bara för mycket i skallen och då glömmer man vad händerna ska ha med sig!
    Nosbuff och en kram till blogghjälpen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Östgötakatterna, jag har buffat och kramat blogghjälpen från er. Hon blev jamarglad!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...