En katt på Södertälje Katthem bloggar

lördag 28 april 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

 Nu är det visst sån där helg igen. Jag tycker inte om helger. Då är det svårt att få personal till katthemmet för folk ska åka bort och ha annat konstigt för sig. Jag förstår inte varför det ska åka bort när vi finns HÄR!

Nåjam, i morgon är det i alla fall öppet hus och då har jag kallat hit bl a blogghjälpen. Hon ska få städa både min och många av mina kompisars burar. Och när hon gjort det, eller under tiden hon gör det blir nog bättre, ska hon få bjuda på massor av godis! Det blir bra!

8 kommentarer:

 1. Min husse stannar hemma på helgen istället. Han säger att det inte finns någon anledning att åka nånstans, när vi finns här. Han vill helt enkelt aldrig lämna oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, ni har verkligen haft tur som hittat en så klok husse. Tänk att det finns så många tvåbeningar som inte bara lämnar sin katt, utan som dessutom inte ser till att nån annan ser till dem under tiden!

   Radera
 2. Mjau, våran matte förstår inte heller varför man ska åka bort jämt, hon gillar inte heller dessa helger, framför allt inte påsk, jul och sådana helger, då vill hon helst gömma sig, *Fniss*

  Tass tass
  Hoppas ni får massor av godis, när Blogghjälpen städat åt er.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, vi kanske ska börja jobba för att helger avskaffas? Vi tycker ju alla att det är bäst när allt är som vanlig, om vi har det bra alltså.

   Radera
 3. Visst är det konstigt att en del hellre åker bort. Vår matte säger att det finns ingen hon hellre tillbringar sina helger med än oss. Så borde alla katter ha det tycker jag. Hoppas ni får mycket gottis imorgon och att många kommer till öppet hus.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, ni har också fått en klok matte, precis som Sippo och Tindra och flera andra. Vi tycker ju om våra människor och de tycker om oss - varför ska vi då åka ifrån varandra?

   Radera
 4. Hoppas att dina människor kommer imorgon.nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, det hoppas jag också!

   Radera