måndag 9 april 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Igår kväll, efter att jag skrivit i bloggen om tidningsartikeln som jag var med i, satt jag och tittade i min almanacka lite. Det är ju mycket att stå i nu. Det ska snart bli vår även om det är svårt att tro när man tittar ut.

Men det var inte det jag tänkte på, utan så många namnsdagar det finns. Och så många namnsdagar det INTE finns. Igår var det Nadja och Tanja som hade namnsdag. Grattis till dem. Men när har Ninja namnsdag? Om inte vi får en egen dag tycker jag vi kunde få vara med på Nadjas och Tanjas dag, tycker inte ni det?

Jag ska ta upp det med blogghjälpen i morgon och se till så jag får namnsdagsgodis! Det tycker jag att jag är värd.

13 kommentarer:

  1. Du är värd massor med godis oavsett om du har namnsdag eller ej. Nospussar på dig sötnos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, bra! Det ska jag genast säga till blogghjälpen!

      Radera
  2. Hm, det var ingen dum idé. Jag tycker att vi tassar ner olika kattnamn på våra egna kalendrar som vi sedan säljer. Då kommer det alltid vara en katt nånstans som har namnsdag. *klappar tassarna*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, det låter jamarbra. Varken Ninja, Sippo eller Tindra finns ju i almanackan. Undrar vad man ska ha den till egentligen.

      Radera
  3. Oj oj då glömde vi alltså att jama namnsdagsgrattis till vår Landet-kompis Tanja, fastän hon bjöd oss på åkersork och allt... Rackarns pinsamt! NosPuss Wikki

    SvaraRadera
    Svar
    1. Wikki, oj, oj sånt elände! Då får du fira henne dubbelt nästa gång ni träffas.

      Radera
  4. Jamar som Sippo, OM vi tassar ner olika kattnamn i våra egna kalendrar så skulle vi nog ha namnsdag jämt året om som vi sedan säljer.
    *klappar tassarna här oxå*

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, ja ingen av er står ju heller i almanackan. Jamarns så många som saknas.

      Radera
  5. Vilken bra ide som flera jamat att skriva ner egna kattnamn i almanackan! *klappar tassarna* Självklart tycker vi att du skall få välja själv vilken dag du skall firas och då givetvis få hur mycket godis du vill!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, tror du att man kan skriva in sitt namn flera gånger? En gång i månaden t ex?

      Radera
  6. Det är ju självklart att du ska ha namnsdagsgottisar. Fattas bare ann't!! Finns Nina i almanackan? För då kan du ju ha två namnsdagar. Och Aina! Tre dagar. Och fölseda!
    nosgos å namnsdagsgottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Maurice & Kajsa, jag ska titta hur ofta jag kan fira min namnsdag. Tycker att Ninja kunde firas åtminstone 1 gång i månaden.

      Radera
  7. Låter som en jamarns braig idé att fira namnsdag ihop med Nadja o Tanja om du nu inte lyckas få in Ninja i almenackan :)

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...