onsdag 29 februari 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

På dagens bild visar jag vad jag tyckte om mina tidigare ägare. Jag tycker de skulle hjälpt mig istället för att lämna tillbaka mig till katthemmet, men det ville de inte.

Men nu har jag beslutat mig för att inte titta tillbaka utan att se framåt istället. Jag är en glad och kelig katt som hoppas jag får ett kanonhem snart. Alla kan ju inte vara dumma.

Sen kan jag berätta att jag läst i tidningen idag om min kompis Gustav   Han har blivit intervjuad och det är en väldigt intressant artikel, som väntat när Gustav ligger bakom. Hoppas andra journalister tar upp idén och intervjuar fler bloggkatter. Vi har ju mycket att jama.

På lördag hoppas jag att många av er kommer till  Örebro  Då är det nämligen stor kattutställning där. Självklart är vår egen Wikki på plats. Jag tänker skicka dit blogghjälpen också, om det inte blir snöstorm förstås. Hon kommer nog dit nån gång mitt på dagen och hoppas kunna ta en fika med många bloggkompisar. Vi har hört att Max och Måns skickar dit sin husse och att Originalmatte kommer med.Vilka fler ställer upp?

26 kommentarer:

  1. Vi vågar inte skicka iväg matte så långt norrut vid den här årstiden. Annars hade det nog varit kul för henne. Sen är det ju väldans många mil härifrån till Örebro, så vi hade fått vara ensamma länge.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mozart & Vincent, man kan inte skicka iväg sina tvåbeningar för långt, det har ni alldeles rätt i. Men det hade onekligen varit kul om hon kunnat komma.

      Radera
  2. Vad dumt att det är så långt till Örebro. Annars hade jag givetvis skickat dit min matte. Men så länge kan jag inte vara utan henne, särskilt som husse är uppe i norra landet. *suckjam*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, det är synd att man inte kan flytta på ställen så de ligger bättre till för alla. Hoppas vi får träffa matte en annan gång istället.

      Radera
  3. Åhh va härligt finis! Positivt tänkande är jamarsbra! Och självklart finns det en bra familj för dig också som verkligen vet hur härligt det kan vara att få ha katt vid sin sida! :) Hade brorsan inte varit såå rädd för svarta katter så hade du kanske kunnat bli min syster nummer tre tror jag.. Jag hade smugit med dig hit och överraskat mamma ;). Kattutställningen kommer mamma missa då hon inte kan lämna oss helt ensamma, men jag tror nog alla som kommer kan få det riktigt skojsigt! Nosbuffar och Gos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rebellen, vad synd att brorsan är rädd för svarta katter. Men så är det i livet. Jag väntar på nån annan kanonmänniska då.

      Radera
  4. Bra att du tänker framåt! Gullig du är när du räcker ut tungan. Låter som det blir en del som kommer till Örebro, tyvärr kan vår matte inte komma dit.Hon är ledsen för det för hon skulle tycka att det var jättespinnande att träffa alla.Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, synd att inte er matte kan komma till Örebro. Hoppas vi träffas en annan gång.

      Radera
  5. Du gör helt rätt att blicka framåt. Min husse brukar ofta blicka bakåt och han blir bara ledsen då. Jag håller tassarna för att fler tar efter den där ovanligt smarta reportern och intervjuar fler bloggkatter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jag blir också ledsen när jag ser tillbaka. Jag tycker husse ska göra som jag - se framåt.

      Radera
  6. Vår Matte kommer åka upp till Örebro med Sörens matte och husse. Hon ser framemot att träffa många bloggkompisar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Puma, vad kul att träffa både din och Sörens matte och husse. Ska bli jättekul.

      Radera
  7. Jamarfin bild på dig när du lipar! Tyvärr är det lite långt för matte att åka men vi ser fram emot roliga och spinnande rapporter från alla som varit där.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, tycker du det är en fin bild? Det tycker blogghjälpen också!

      Radera
  8. Mjau, vi ska skicka dit våran matte oxå, så hon har bestämt sig för att åka dit, när vi ändå bor så nära,(Bor nästan granne, mjau) *Fniss* Matte säger att hon träffat några av dom som kommer dit sedan tidigare, så vissa känner hon sedan från andra saiter oxå.

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S bra att ni skickar er matte till Örebro. IBland är det bra att bo nära.

      Radera
  9. *fniss*
    Vilken fin bild på dig :)
    Låter bra att du blickar frammåt istället för bakåt !
    Tyvärr så vågar inte jag heller skicka iväg min matte så långt till helgen , hade varit väldans kuligt !
    Visst var reportaget om Gustav jamarns bra , inte utan att man är lite stolt över att vara kompis med honom :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, nu har jag sagt till blogghjälpen: FULL FART FRAMÅT!

      Radera
  10. Våra mattar kommer förstås till träffen - de har inte pratat om annat sedan det bestämdes! Och de är jamarglada att Pumas matte och blogghjälpen kommer, och alla de andra också, förstås... synd att inte ni söderifrån kan hyra en buss och komma allihopa! Ni kunde sova över hos oss på vägen, för vi har gott om plats om ni kan tänka er att dela rum... katter finns det också gott om, ifall ni längtar för mycket efter era egna kissar... *fniss*

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, vad kul att era människor kommer! Visst vore det kul om ALLA bloggare kunde komma, men det kanske är svårt?

      Radera
  11. Bra att du visar vad du tycker!
    Bilden jamar allt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Max och Måns, ibland måste man få jama om klart och tydligt vad man tycker!

      Radera
  12. Mjau, vi är glada att vi får låna blogghjälpen till Lördag! Tänk vad mycket hon får att jama om sedan! NosPuss Wikki

    SvaraRadera
    Svar
    1. Wikki, hon ser jättemycket fram mot att träffa dig och andra bloggare på lördag. Hoppas bara att hon inte gör bort sig *orolig*.

      Radera
  13. Bra att fokusera på framtiden. Rätt som det är så står nog din alldeles egen människa och pratar med dig på katthemmet. Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. FIndus, Isak och Rasmus, det är precis så blogghjälpen och jag resonerat. Då är det ingen idé att ödsla massa energi på att vara ledsen.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...