söndag 26 februari 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

När jag väl vaknade till liv igen efter att vettisen stuckit mig, var jag ganska sömnig. Sen hade jag visst gjort mig illa på magen också i sömnen, för jag hade ett sår där. Men det gjorde inte så ont och det läkte ganska snabbt.

 Nu satt jag bland mina kompisar på katthemmet. Ibland kom det tvåbeningar som valde nån av mina kompisar och så fick de åka hem. Vi jamade lycka till åt alla som fick ett hem och hoppades att de skulle få det jamarbra. Givetvis önskade vi att vi själva skulle få ett kanonhem också, men vi förstod att det kunde dröja lite.

En dag kom det i alla fall människor som fastnade för lilla mig. Ja, jag var fortfarande liten och kanske bidrog det till att det ville ha just mig.

Som vanligt gjordes hembesök och man beslutade att jag skulle få flytta till mitt nya hem. Jag tyckte förstås det var hur spännande som helst och tänkte att NU - NU är det min tur.

Jag berättar mer i morgon.

20 kommentarer:

  1. Ett sår? Hade du skadat dig och behövde lagas? *bitter på klorna*

    Åhh finis, jag önskar att du fick ett tryggt och kärleksfullt hem riktigt snart! Jag har en känsla av att eftersom du är på katthemmet idag så var nog inte de dära tvåbeningarna något för dig.. *håller tassarna hårt* för dig finis!

    Nosgos och Mjölkisar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rebellen, ja jag hade ett sår på magen! De sa att jag hade kastrerats - det är väl ett annat ord för att göra sig illa kan jag tro.

      Radera
  2. Svar
    1. Mozart & Vincent, ni ska snart få höra mer.

      Radera
  3. När man läser det du jamar och vet att du är på katthemmet, blir man ledsen... för det betyder ju att det inte gick bra med det där hemmet, och den tanken gör ont! Det är så lätt att tappa självförtroendet när saker inte går bra... man får för sig att det är något fel på en och att man aldrig skall lyckas med vad man företassar sig... *suckar* Men nu kommer det snart att bli riktigt bra, för den här gången är du bloggkatt! *tassen upp*

    Buff från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Imma, hoppas du har rätt. VAd jag vet har alla bloggkatter fått det bra tidigare. Hoppas det gäller mig också.

      Radera
  4. Vi jamar som de andra att eftersom du är på katthemmet nu så var det inte dina rätta tvåbeningar som kom. *slokar med morrisarna* Hoppas du inte har tappat hoppet fast du har hamnat i fel hem flera gånger, dina rätta människor som kommer älska dig för precis den du är finns därute. Det är jag säker på!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag tappade hoppet ett tag, men nu har det kommit tillbaka!

      Radera
  5. Jamar oxå som föregående jamare att eftersom du fortfarande är på katthemmet så var det inte rätt 2-beningar som kom och hämtade dig :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, när, ni har alldeles rätt.

      Radera
  6. Hoppas hoppas, att du snart finner dina rätta tvåbeningar.

    Det är du värd, Ninja!

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S blogghjälpen säger också att jag är värd en toppenfamilj.

      Radera
  7. Underligt, jag har hört om andra katter som somnar och vaknat upp med likadant sår. Ytterst märkligt. Sen undrar vi ju också vad som gick fel med dina nya människor, eftersom du fortfarande är kvar på katthemmet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, va? Hur kan det komma sig? Nåjam, nu är det läkt i alla fall.

      Radera
  8. Tänk så mycket du har varit med om redan, mycket mer än jag har upplevt under mina snart tio år här på jorden. Olika falla ödets lotter, sägs det, och det stämmer verkligen.
    Sår på magen brukar försvinna ganska snabbt, men frågan är hur lång tid som behövs för att såren i en själ ska läkas... Fyjam, vad människor kan vara elaka och dumma! Men du är en stark katt, en överlevare, så jag är inte orolig. Och snart kommer DIN EGEN människa och hämtar dig, det känner jag ända ut i morrhårsspetsarna :-)
    Tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frasse, du jamar så klokt. De yttre såren läker snabbt, men de inre tar längre tid. Men jag är en glad katt nu igen som hoppas på en ljus framtid.

      Radera
  9. Mjau, så klart vi bloggar. HMPF, konstig länk ni hade till oss, *Fniss*
    Jamars tack att du tassade in och jamade hos oss.
    Tass Tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S ni vet, blogghjälpen är ju ingen Einstein precis när det gäller datorer. Inte annars heller för den delen.

      Radera
  10. Vi är inte heller några datanördar precis, men vi försöker så gått det går, både vi och matte.
    Tass tass

    SvaraRadera
  11. Jam vi får inte heller någon bra känsla..Vill veta mera nu.Nosbuff

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...