tisdag 17 januari 2012

Katten Blitz på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Blitz på Södertälje Katthem.

När vi låg i busken och funderade på om vi skulle våga oss fram till maten märkte vi så småningom att det var våra magar som bestämde vad vi skulle göra. De sa till våra ben att springa fram och äta så mycket vi kunde så fort vi kunde och sen springa tillbaka till busken.

Jamat och gjort. Eller, bara nästan. Det var nämligen så att mattallrikarna stod inne i en låda, fast det såg inte vi när vi rusade fram mot den goda lukten och började äta allt vad vi kunde. När maten var slut och vi skulle rusa tillbaka kom vi ingenvart! Vi hade inte märkt att nån stängt in oss.

Oj, vad rädda vi blev. Plötsligt lyftes vi upp och bars iväg till nåt som de kallade bil. Sen började allt omkring oss röra på sig. Och mamma såg vi inte till! Vad var det som hände?

11 kommentarer:

  1. *ryser* så himla jamars spännande och otäckt på en och samma gång. Hoppas verkligen det går bra för er käre mamma *håller tassarna*

    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rebellen, just då tyckte vi bara det var otäckt. Vi var jätterädda.

      Radera
  2. Lite fräckt att luras med god mat så där, men det var ju egentligen för ert eget bästa. Fast det kunde ni ju inte veta då.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, vi trodde ju det var elaka människor eftersom mamma sagt att det bara fanns såna människor.

      Radera
  3. Oj! Vad lurade ni blev. Förstår att ni blev jätterädda. Men som Sippo jamar,det var ju för ert bästa. Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, fast vi förstod ju inte då att det var för vårt eget bästa.

      Radera
  4. Läskigt men för det bästa. Spinnande att läsa om hur det gått till när ni kom till Södertälje katthem. Vilken tur att de där tvåbeningarna var snälla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, tänk om det varit elaka människor som behandlat oss illa *ryser*.

      Radera
  5. vill inte tänka så. Alla SKA vara snälla mot oss små fyrbeta. Vet ju tyvärr att det inte e så. Senast igår grät matte för nån dum hade satt fast en hund bakom en bil och kört iväg.

    SvaraRadera
  6. Fy så läskigt att inte kunna komma ut igen :(
    Å sen hamna i en bil oxå !!

    SvaraRadera
  7. men, ååååhhhh, blev ni fast i en låda??!!! Utan mamma???!!! Åh så hemskt!! Vi har haft bloggtrassel, så vi har inte kunnat vare sig komma hit eller kattentera på ett tag. Nu så är vi tillbaka igen och har läst igenom alla dina poster! Så rysansvärt!! Låda, utan mamma! *biter på klorna, men vad hände sen då!?! Var är mamma nu???
    nosgos å torsdagsgottisar
    :)Maurice & Kajsa

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...