lördag 14 januari 2012

Katten Blitz på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Blitz på Södertälje Katthem.

Först tänkte jag berätta att jag varit väldigt ledsen ett par dagar. Jag har märkt att det inte är så många som  kommenterat min blogg. När jag berättade för blogghjälpen om det och frågade om ingen var intresserad av vad jag berättade sa hon att hon inte visste om folk tröttnat på att höra hur vi katter haft det i våra tidigare liv. Vi har ju berättat liknande historier förr. Nästan alla här på katthemmet har ju blivit övergivna och haft det svårt på olika sätt, precis som jag. Kanske vill ni inte höra sånt längre, tänkte jag?

Men sen har vi märkt att många haft strul med blogspot på sistone, så blogghjälpen och jag har kommit överens om att fortsätta berätta hur jag haft det, så får vi se om de som brukar kommentera vår blogg kanske kommer tillbaka.

I alla fall låg vi där i busken och de där tvåbeningarna stod alldeles när oss. Den ena sa till den andra, att snart blir det ju kallt på nätterna och då kommer de här kissarna ha svårt att klara sig. De har ju ingen som ser till dem eller ger dem mat vad jag kan se. Jag har ringt till katthemmet och de har lovat ringa tillbaka om det blir så att de får plats för dem.

Vi tittade på varandra, sen fräste vi mot tvåbeningarna. Jag tror de blev ganska rädda då, för de gick ut ur busken. Fast samtidigt så jag hur de log. De var nog väldigt konstiga.

24 kommentarer:

  1. Åhh kompis! Såklart vi vill läsa om dig och din resa. Och jag hoppas du får massa besök och kommentarer framöver så du inte slutar skriva. För jag vill så gärna fortsätta följa dig. Många av oss har resor som varit liknande din men det betyder inte att din historia inte betyder nått.. Tvärtom. Vi vet hur det känns kompis! *stöttar och bjuder på mjölkisar*

    Vilken tur att de tänkte på er där ni låg kompis, för kylan är jamars inget kul alls *ryser av minnena*. Men du har så rätt när du säger att tvåbeningar är konstiga för det kan jag skriva under på att de är. Och ju snällare de är, ju knasigare är dem.. Bara så du vet ;)

    Nosbuff och Tassklapp

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rebellen, det känns skönt att ha kompisar som förstår vad man berättar. Är det verkligen så att ju knasigare tvåbeningarna är, desto snällare är de. Då är nog blogghjälpen väldigt snäll.

      Radera
  2. Inte tröttnar vi på att läsa era berättelser, fast tyvärr brukar det uppstå trassel när blogger gör någon förändring, som nu möjligheten att svara direkt under en kommentar. Vi har med spänning följt din, dina syskons och mammas historia, må du tro. Nu undrar vi vad de där människorna har funderat ut... fast vi tror att det blir något bra. *andas ut* Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, det har visst trasslat ordentligt, inte bara för mig utan för flera andra. Tror ni fortsättningen blir bra? Vi får se.

      Radera
  3. Inte tröttnar vi på att höra om hur ni bloggkatter haft det innan !
    Jätte spinnande läsning är det !
    Vissa har visst haft/har problem med att kattentera på vissa bloggar på blogspot just nu , så du ska se att alla som brukat kattentera förut kommer att göra det igen när problemen är lösta :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, det var skönt att höra att inte du tröttnat. Du är en av mina många snälla bloggkompisar. Hoppas kattentarerna fungerar nu.

      Radera
  4. Vi tröttnar inte, det lovar vi, men det är sant att många har problem. Hoppas att blogspot löser det snabbt!

    =^^=

    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, det verkar som om Blogspot löst de flesta problemen nu! Skönt att ni inte tröttnar.

      Radera
  5. Hej vännen! Vi har absolut inte tröttnat, vi är jättespända på att få veta mer om dig. Tyvärr har vi problem med blogspot. Kan göra egna inlägg men inte kommentera hos oss själva. Hos många som vi vill hälsa på blir sidan alldeles vit. Bla hos Dig. Vi försöker och försöker tassa in men det går inte. Nu fick vi låna husses dator och gå in på ett annat sätt och då gick det. Låter som det var bra tvåbeningar som kom även om ni inte förstod det då. Vi hoppas att vi kan tass in snart igen. Tröstbuffar från oss och kli runt öronen från matte

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, det känns skönt att ni inte tröttnat på mig. Jag blev så orolig. Dumma blogspot som uppför sig så där dumt!

      Radera
  6. Nej då, vi tröttnar inte. Är bara lite lat o däst efter alla helger. Stilig bild på dig förresten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Xantippa, lite däst kan man ju bli efter alla helger som varit. Det är bara vi bloggkatter som måste vara på alerten.

      Radera
  7. Klart vi vill fortsätta att höra om er katter. Vi har i alla fall inte tröttnat, det jamar jag bara. *tröstartass*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, snällt av dig att skicka tröstartass. Det behövde jag just nu.

      Radera
  8. Åh nej, vi tröttnar då inte! Även fall det är tragiska historier som berättas så följer vi dig och de andra bloggkatterna som varit varje dag, och varje dag hoppas vi att den kissen som skriver också ska få ett eget hem, och få uppleva glädjen med det.
    Så fortsätt med bloggandet! Här är vi fyra stycken som trogen läser varje dag! Håll ut, kommentarerna kommer nog igång snart!!
    Mvh Beata, Doris, Sunny och matte!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Beata, Doris, Sunny och matte, så skönt att ni inte tröttnar Snällt av er att önska att vi får ett hem varje dag. En dag blir det kanske så. Det säger i alla fall blogghjälpen.

      Radera
  9. Kära vännen! Naturligtvis vill vi höra om hur du och dina syskon hade det och du ska inte tro att vi tröttnar på att läsa om allt vad som hänt våra olyckskissar. Vi har ju själva varit i samma sits och vi är jamarglada över att du vill dela med dig av dina erfarenheter.

    Tasskramar från Jenny och Majsan - före detta olyckskissar från Södertälje katthem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jenny och Majsan, det känns så skönt att ha f d olyckskissar som numer är lyckokissar som stöd. En dag kanske jag får det som ni?

      Radera
  10. Åh, jag är bara dålig på att kommentera! Fortsätt skriv, och visa gärna kort på dig själv för du är väldigt fin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Karin och Trollet, ni får se kort på mig varje dag. Fast det kanske inte är nya kort jämt, men ganska ofta ändå.

      Radera
  11. Vi läser bloggen varje dag, men kommenterar inte så ofta. Det är så himla spännande att läsa om dig och alla andras liv och hur ni blir räddade.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Puma, det var roligt att höra att du också följer bloggen. Jag ska snart berätta mer.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...