tisdag 31 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag får ni inte se nån bild på mig. Blogghjälpens internet krånglar. Hon har försökt kommentera både min blogg från igår och andras bloggar, men det fungerar bara inte. Vi är jättearga och jag har stampat med tassen i golvet flera gånger, men det hjälper inte.

Vi får se om vi får bukt med problemet senare ikväll, för nu är både blogghjälpen och jag jättearga på Blogger.

Om vi kommer igång senare nöjer vi oss nog med att skicka kommentarer. Dagens blogginlägg kommer i morgon istället.

måndag 30 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Som ni kanske kommer ihåg från igår lovade jag berätta mer om blogghjälpens resa till det tyska landet. Jag hade ju sagt att en av förutsättningarna för att hon överhuvudtaget skulle få åka var att hon handlade godis till oss. Mmmm, det lovade hon att göra.


Hon gick mycket riktigt in i en affär där det fanns massor med djurgrejor. Mycket mer än hon sett i nån affär i Sverige. Vet ni vad som fanns där bland annat? DENTABITS. De kostar ju mellan 22-35 kronor styck här hemma. Där borta kostade de 1,45 evrå, det är visst samma som 13.50 i riktiga pengar.

Varje normal tvåbening skulle ju i ett sånt gynnsamt affärsläge kasta ut allt vad resväskor och annat skräp heter ur bilen och lasta den full med Dentabitsaskar, eller hur? Tror ni blogghjälpen gjorde det? Nähej då. Jag räknade till ynka 20 askar! Visserligen hade hon lite annat godis med också, men det är typiskt för blogghjälpen att missa ett sånt unikt affärstillfälle.

Fortsättning följer.

söndag 29 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Jaha, så ha blogghjälpen kommit tillbaka efter att ha varit på semester några månader. Jag vill bara jama att vi har läst alla blogginlägg som vi brukar läsa under tiden hon varit borta, men vi har inte kommenterat mer än det sista.


Blogghjälpen har ju varit i det tyska landet. Min bloggkompis Gustav  känner ju väl till det. Där finns det bland annat leverkorv som han tycker om. Jag sa till blogghjälpen att hon skulle köpa det åt mig. Det gjorde hon faktiskt också. Hon hittade leverkorv på tub i en djuraffär. Jag tyckte inte det var så gott, men mamma och många av mina kompisar tyckte det var gott. Om ni tittar noga på dagens bild kan ni se en liten bit av leverkorven framför min nos.

I morgon ska jag berätta mer om resan till det tyska landet och hur blogghjälpen lyckades toka till det, precis som hon alltid gör när inte det finns en tassfast katt i närheten.

lördag 21 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Jag ville bara säga att jag kommer att sakna er alla bloggkompisar jättemycket nästa vecka. Men samtidigt tror jag det är bra att jag vilar lite. Det har ju varit mycket på sista tiden som ni vet.

Blogghälpen har sagt att hon också kommer sakna er, men mest av allt kommer hon att sakna mig.

Tass på er alla.

fredag 20 maj 2011

Katten Liljapå Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Det finns en del tvåbeningar som säger ”äntligen fredag” har jag hört. Men så jamar aldrig jag. För mig spelar det ingen roll vilken veckodag det är. Jag jobbar lika mycket på en lördag som på en onsdag till exempel. För jag tänker så här:


Idag är det fredag, i morgon lördag. Sen på söndag är det LT-dagen. Hur skulle det gå om jag bara la mig ner och slöade nu då? Det vågar jag inte ens tänka på.

Jag tycker det bara skulle finnas dagar som heter idag, i morgon, om en vecka och så vidare. Sen spelar det ingen roll vad det infaller på för dag. Man kan ju behöva vila på en tisdag lika väl som på en lördag eller söndag. Jag kommer till exempel att ta det lugnt hela nästa vecka när blogghjälpen smiter till Tyskland. Fast vi kanske kommer att ha nån kontakt i veckan i alla fall. Vi får se. Annars hörs vi nästa söndag. Ni behöver inte vara oroliga, för jag kommer att sköta om katthemmet under tiden.

torsdag 19 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Nu är det full fart kan ni tro. Jag har planerat familjedagen in i minsta detalj. I morgon kommer flera snälla tjejer och hämtar allt som ska med till Familjedagen. Det är lotteri, insamlingsbössor, våra fina kläder, godis, broschyrer och en massa annat som ska med. Sen hoppas vi bara på fint väder så att det kommer jättemånga snälla människor till Torekällberget.


Sen är det ju så bra för att när det är slut på familjedagen så kan man åka direkt hit till katthemmet för då är det öppet hus här! Kan ni tänka er så fiffigt?

Nu måste jag nog packa ihop det sista så allt är klart till i morgon när det ska hämtas.

Om ni inte har nåt annat för er på söndag så är ni välkomna både till Torekällberget och till oss på öppet hus.

onsdag 18 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Nu har jag nästan allt klart till familjedagen på Torekällberget i Södertälje. Egentligen är det ju Länstidningen här som anordnar det hela, men givetvis måste jag ordna det som hör till katthemmet. Som tur är finns det många snälla människor här som hjälper mig, annars vet jag inte hur det skulle gå.

Man skulle ju kunna tro, och begära faktiskt, att blogghjälpen skulle kunna hjälpa till vid såna här tillfällen, men tror ni hon ska vara med? Nähej då, hon ska åka till nåt som heter Tyskland och vara borta en hel vecka! Har ni hört nåt så onödigt? När hon för en gångs skulle kunna göra lite nytta, ja då försvinner hon.

Nåjam, jag och de andra snälla människorna på katthemmet ska nog klara det här med glans.

tisdag 17 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Igår lovade jag ju att jag skulle berätta om nästa grej jag håller på med. Det ska jag snart göra, men först ska jag berätta några andra saker.

Kommer ni ihåg min kompis D, hon som blev svårt sönderskuren av en trasig glasruta och sen blev jätterädd när hon kom till en veterinär som därför ville avliva henne. Men det satte vi stopp för. Hon blev sydd och fick komma till oss på katthemmet. Idag fick hon åka till ett eget hem! Även om jag själv så klart vill ha ett eget hem, så är jag jätteglad för hennes skull.

Sen har blogghjälpen haft lite kontakt med Nikitas matte som berättade att Nikita är en riktig gosekatt som utvecklats jättemycket sen hon fick ett eget hem. Och sen berättade hennes matte att hon ska komma och hjälpa oss på katthemmet snart!

Men nu till det jag håller på med idag. Det ska bli Familjedag på Torekällberget på söndag. Det är LT, Länstidningen som anordnar. Vi ska vara med så klart. För att det hela ska gå i lås så har jag naturligtvis tagit saken i egna tassar och ordnar med allt de ska ha med sig. Jag ska berätta mer om det i morgon.

måndag 16 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag var blogghjälpen här ett tag. Hon hade med sig två snälla tjejer som skulle göra ett repårtasch om oss. De fotograferade flera katter. De ville fotografera mig också, men jag var inte riktigt på fotograferingshumör, men då kom blogghjälpen in i buren och lyfte upp mig och bar fram mig till kameran. Jag stretade emot lite, men blogghjälpen höll fast mig i famnen och sa att jag måste visa mig. Jag ska inte ligga och trycka när det kommer besökare.


Nåjam, när det var klart lyfte hon tillbaka mig till min favvoplats vid fönstret, sen gick de vidare. Efter ett tag kom blogghjälpen tillbaka med lite godis och sa att jag inte skulle vara arg på henne för att hon lyfte fram mig. Hon sa att hon gjorde det för min skull.

OK, så kanske det var. Men alla katter vet ju att vi inte gillar att göra saker som vi inte vill. Det jamade jag till blogghjälpen. Då mumlade hon nåt om att ”jo, det ska gudarna veta”.

Nu ska jag snart börja planera nästa begivenhet på katthemmet. Det berättar jag mer om i morgon.

söndag 15 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag har jag mest räknat ihop hur många pengar vi fick in till katthemmet igår. Det var jamarmånga. Jag har sagt till blogghjälpen att hon får se till att pengarna kommer in på  katthemmets konto. Jag vet inte riktigt hur det går till, men det får hon faktiskt greja själv. Nåt kan hon ju göra också.

Annars har det varit öppet hus idag igen. Blogghjälpen var här och visade besökarna runt. Hon brukar alltid stanna extra vid vår bur om hon träffar nån som hon tror vore lämplig som matte eller husse till mig, men idag kom ingen sån.

Hon sa att vi inte ska vara ledsna för det. Det hjälper inte alls, utan vi jobbar vidare. En vacker dag står bara min människa där! Hoppas det inte dröjer så länge.

lördag 14 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Först måste jag jama att en del av strulet med Blogger fortsätter. Torsdagens blogg är fortfarande borta och jag kan därför inte svara på era kommentarer från den dagen. Kommentarerna från onsdagens blogg har jag svarat på, men de är borta! Kommentarer som jag lämnat på Findus, Isak och Rasmus blogg är borta, medan de jag la in bara några minuter tidigare på Dui och Decos blogg finns med.

Jag hoppas alla förstår att det inte är mitt fel att jag inte kan kommentera på bloggarna.

Sen till nåt mycket, mycket roligare. Vi hade jättefint väder på loppisen, precis lagom varmt, och soligt. Det kom många människor och de köpte mycket. Mätta blev de också eftersom jag hade ordnat både med korvgrillning, kaffe och bröd. Fler vann också fina priser i lotteriet.

Jag fick jättetrevligt besök också av Sambo och Roxys snälla människor. De hade med sig fina saker till loppisen och GODIS TILL OSS! Men nu har det varit så mycket idag, så jag måste sova! Vi hörs i morgon.

fredag 13 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.
Igår berättade jag ju att Blogger varit inne och ändrat i vår profil och att vi var irriterade över att det händer saker som man själv inte har bett om. Idag är Blogger ännu tokigare. De har haft bort gårdagens inlägg och alla kommentarer. När vi försökte gå in på Findus, Isak och Rasmus blogg stod det att Blogger inte var tillgänglig och när vi försökte gå in på Gustavs blogg så var gårdagens inlägg borta där också.
Nu börjar jag undra hur mycket jag ska behöva göra egentligen. Ska jag behöva ta tass om Blogger också för att det ska bli nån ordning? Det kommer att kosta dentisar det!
Nåjam, idag har jag i alla fall inte tid med dem. Jag har fullt upp med att ordna för morgondagens MEGALOPPIS på katthemmet. Ni anar inte vad mycket det är att göra. Men jag tycker det är jättekul. Hoppas det kommer jättemånga köpare!
P S Eftersom Blogger dummat sig så mycket så kan vi inte svara på gårdagens kommentarer. Hoppas vi kan göra det senare ikväll eller i morgon.

onsdag 11 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

I morgon är det öppet hus igen. Jag har sagt till blogghjälpen att hon ska kontakta en veckotidning och be dem ta in en katt från Södertälje Katthem varje vecka för att se om det kan hjälpa oss att få ett hem. Blogghjälpen har kontaktat en av de vanligaste veckotidningarna, men inte fått nåt svar ännu. Hoppas det betyder att de håller på att planera för var de ska sätta in annonserna.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag håller förstås på med förberedelserna till loppisen. Det är mycket som ska göras. Vi ska handla så jag måste göra inköpslistor, det ska göras i ordning ett lotteri, vi (läs jag) måste ordna så att det finns folk som tar hand om alla besökare o s v.

Nu ska jag i alla fall vila lite så jag är pigg i morgon på öppet hus.

tisdag 10 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.


Nu har jag börjat jobba för att förbereda vår stora MEGALOPPIS som vi ska ha på katthemmet nu på lördag mellan 13-16. Vi har fått många fina saker från många snälla människor. Jag tror det finns nåt till alla som kommer och besöker oss.

De som inte vill köpa saker kan ju köpa varm korv, kaffe, saft och bröd. Dessutom har jag satt ihop ett lotteri med finfina vinster. Den som har riktig tur kommer att vinna på lotteriet också.

Sen kan jag också meddela att vår snälla veterinär, Wilbert Beyer (jag nämner honom om nån vill ha tag på en toppenveterinär) har sagt att han tycker Lycka verkar klara sig bra. Igår fick hon sin första vaccination. Som ni nog vet så vaccinerar man inte en sjuk katt, så bara det jamar sitt tydliga språk om Lyckas hälsotillstånd.

måndag 9 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag har jag tagit det ganska lugnt. Blogghjälpen tog det lugnt redan igår kväll när hon åkte till nåt som jag tror hette Konservhuset för att höra en farbror spela piano. Så lugnt kan ju inte jag ta det förstås. Undrar hur det skulle gå då på katthemmet?


Jag har ordnat så att Lycka fick träffa vår snälla veterinär idag. Jag vet ännu inte hur det har gått, men hon har ju mot alla odds, piggnat på sig ordentligt och går upp i vikt, så vi börjar nog tro att hon ska klara av det här. Risken är att hon fått skador på inre organ av den långa tiden utan vare sig mat eller vatten, men jag har hållit tassarna hela tiden för att det inte ska vara så.

Hoppas jag får veta nåt i morgon för då ska jag berätta för er då.

söndag 8 maj 2011

Katten Lilja på Södertäjle Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag har det varit öppet hus. Fast det kan man inte tro, det kom inte en enda besökare. Det är jättetråkigt att inga vill ha oss. Jag tror att jag snart får starta nån tävling där den som gör att vi får hit fler besökare får nåt pris. Fast jag måste fundera lite mer på det.

En sak var i alla fall bra med dagens öppet hus, och det var att vi fick godis och blev borstade. Godiset hade vi fått av Max och Måns. Meningen var att bilden skulle visa när jag åt det godiset, men eftersom blogghjälpen inte kunde fixera kameran ordentligt blev bilden inget bra. Det märkte hon när hon kom hem. Istället får ni se en bild där jag just upptäckt att det stod en annan välkänd ask med godis på klätterställningen i vår bur. Det som tittar riktigt noga kan nog se ena hörnet på asken. Vi fick smaka av den sorten också. Jättegodis. En bra sak till var att blogghjälpen berättade att det fanns mer godis från Max och Måns, men det skulle hon spara av nån konstig anledning.

lördag 7 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Nu har det varit bloggmöte. Jag har haft telepatetisk kontakt med Sippo och enligt vad han berättat har blogghjälpen inte gjort bort sig alldeles. Lyssnar man med Tindra får man en delvis annan version. Hon tyckte nämligen inte det var så kul att få gäster. Blogghjälpen fick klappa henne lite när hon satt i fönstret, men sen valde hon att avvika från sällskapet (under sängen).


Jag hade sagt till blogghjälpen att det var EN sak hon inte fick glömma. Det var nämligen så att Klosterkatternas matte, Carina (bild 1), hade namnsdag idag och då skulle hon naturligtvis gratuleras. Tror ni blogghjälpen kom ihåg det? Näej, det gjorde hon så klart inte. Så Carina; nu grattar JAG dig på namnsdagen istället!

På andra bilden ser ni Klosterkatternas gammelmatte,

På tredje bilden Max och Måns husse och på fjärde bilden Sippo himself med sin husse. Ser vilken fin T-shirt husse har? Alla kattägare borde ha en T-shirt med bild på sin katt. Då är man ju alltid välklädd.






På nästa bild ser nu hur fint Sippo bor. Ibland promenerar han på stranden vid Göta Kanal och ser till att båtarna kör som de ska. Husse berättade att det ofta står turister med jätteobjektiv på båtarna och skriker till varandra att de ska plåta katten, alltså Sippo. Han är alltså inte bara känd i bloggvärlden utan antagligen i hela världen!



På sista bilden ser ni Sippo kontrollera att blomningen fortskrider som den ska.


Blogghjälpen tyckte det var en jamartrevlig dag och i morgon ska hon nog tacka med med godis för att jag ordnade allt. Så tackar vi Sippo, Tindra och deras husse att vi fick ha mötet hos er!





fredag 6 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Nu tror jag att jag instruerat blogghjälpen tillräckligt inför morgondagens möte hos Sippo. För mig är det ju viktigt att det inte blir fiasko, eftersom Sippo är en av mina idoler. Därför har jag varit ganska noggrann när jag talat om för blogghjälpen vad som gäller.


Till exempel har jag jamat om för henne att det hela börjar ungefär kl 13. Alla kan få vägbeskrivning av Sippo genom hans husse, ptrstare@gmail.com. Det finns parkeringsplatser utanför Sippo fönster. (Han har lovat att säkerhetskontollera bilarna under mötet, tror jag). Det kommer att bjudas på en lätt (väldigt lätt) lunch i form av lite skinka och potatissallad + bröd och ost. Sen blir det lite fika och fikabröd också. Dessutom, och det är viktigt, har jag sagt till blogghjälpen att hon måste ha godis med sig till Sippo och Tindra, som offrar sin eftermiddag åt besökarna.

Tyvärr kan jag inte åka med, för jag gillar inte att åka brummis. Men jag kommer att delta från katthemmet eftersom både Sippo och jag och blogghjälpen (i viss mån) och jag kommer att ha telepatisk kontakt under hela mötet.

Rapport kommer att följa.

Sen hoppas jag ni har sett att jag lagt in Gustavs fina skylt på min hemsida? Klockrent, va?

torsdag 5 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag har jag tagit det lite lugnt. Egentligen har jag bara planerat lite inför öppet hus, men jag är ju van vid det så det går ganska lätt numera.

I morgon måste jag lägga sista tassen vid planeringen av bloggmötet hos Sippo på lördag. Det är ju en del att bestyra. Jag måste göra inköpslistor till blogghjälpen, tala om att hon ska tanka bilen, ge färdbeskrivning och lite sånt. Men det ska nog gå bra.

Har ni förresten lagt märke till nåt i dagens blogg? Det är en ny, fin skylt idag. Det är Gustav som varit i farten igen. Ni känner väl igen katten på bilden? Tack snälla Gustav.

Nu måste jag skynda mig att lägga in skylten på vår hemsida!

onsdag 4 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Nu har det varit möte igen på katthemmet och jag har förstås ställt upp och hjälpt blogghjälpen med vad hon skulle säga. Det är mycket att göra på katthemmet nu. Blogghjälpen säger att vi har många bollar i luften, men jag har inte sett några. Bara de jag har på golvet och dem har jag örnkoll på.


En sak till var bra med mötet. Blogghjälpen tog med en borste in i buren och borstade både mamma och mig. Hon fick jättemycket päls i handen och sa att det skulle räcka till en katt till. Både mamma och jag njöt och rullade oss och spann och trampade med tassarna. Hoppas det blir mer borstat snart.

Så kan jag berätta att Lycka verkar återhämta sig väldigt bra. Hon kan hoppa både upp och ner på stolar nu. Visserligen kan hon vingla till lite ibland, men i början kunde hon ju inte stå på benen alls. Hon ökar i vikt också så vi hoppas allt ska gå bra.

tisdag 3 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Nu har jag skickat iväg alla auktionspaket till de snälla människor och katter som skänkte pengar för paketen. Tack ALLIHOP. Som vanligt är det ett pyssel att se till att alla saker hamnar i rätt kartong, men jag tror jag lyckades. Jag kan ju inte påstå att blogghjälpen precis är till nån nytta i såna sammanhang.


Sen har vi haft möte idag på katthemmet. Det betyder som ni vet, arbete för mig. Men det gick bra. Nu ska jag förbereda både styrelsemötet i morgon och bloggmötet hos Sippo i Ljungsbro på lördag!

Den som vill ha vägbeskrivning dit kan maila till Sippo på hans husses mailadress: ptrstare@gmail.com. Där kommer Sippo att svara er.

Jag har sagt till blogghjälpen att hon ska ta med sig matbröd, fikabröd, smör, pålägg och lite sånt till tvåbeningarna. Nu håller jag som bäst på med listan med inköp hon ska göra till Sippo och Tindra. Det var tur att jag fick ett nytt block av blogghjälpen istället för det som Sambo och Roxy jamade inte på min auktion.

Vi hörs i morgon.

måndag 2 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag har det varit väldigt mycket att göra. Först har jag packat två auktionspaket. Paket 2 är skickat och även paket 3. Snälla vinnarna av paket 3 gav 100 kronor extra till katthemmet. De vann ju auktionen med sitt bud på 300 kronor för mitt block, men betalade 400 kronor. Det var väl snällt.
Även paket 2 har jag packat och skickat. Jag vet att paket 1 också är betalt, men banken är lite sena med att avisera adressen, så jag kan nog inte skicka det förrän i morgon. Fullt upp i morgon också, alltså.
Även om jag sköter packningen av paketen, så måste jag ju skicka blogghjälpen till posten med dem. Det är den svaga länken i hela auktionsprocessen, för där har jag ju inte örnkoll på allt. Men jag hoppas de kommer fram som de ska.
I morgon ska jag ge lite info om helgens stora begivent, nämligen bloggarbesöket hos Sippo.
Sen kan jag berätta att Lycka fortsätter kämpa. Det är en jätteduktig tjej. Hon var ju mer död än levande när hon hittades och hennes chanser att överleva bedömdes som små. Men hon lever ännu och vi fortsätter hålla tassar och tummar för henne!

söndag 1 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Nu har jag haft mitt protestmöte. Det gick bra. Blogghjälpen var där, mamma var där och flera andra på katthemmet var där. De tyckte jag gjorde rätt som protesterade.

Tyvärr var det inte många som kom på öppet hus annars. Men jag fick ju i alla fall protestera och det var huvudsaken idag.

Sen till det som jag vet ni undrar över: Hur går det för lilla Lycka? Hon lever och har gått upp 211 gram sedan i torsdags. Det är inte mycket, men vi är glada för varenda gram som går åt rätt håll. Sen fick hon lite diarré och eftersom hon inte är så stadig på benen så ramlade hon mitt i högen. Då fick hon bada. Det tyckte hon inte var så kul, men när hon var färdigbadad och insvept i varm handduk, då var det bra igen. Spinnandet och trampandet satte igång.

Tyvärr kan vi inte ropa hej ännu, men vi fortsätter hålla tassarna för henne.

Katten Lilja på Södertälje Katthem bjuder in till protestmöte idag!

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag bjuder jag in till stort PROTESTMÖTE mellan kl 15-17 på katthemmet. Vi ska protestera mot alla som överger eller behandlar sina djur illa!

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...