lördag 31 december 2011

Katten Dina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Dina på Södertälje Katthem.

Nu har det kört ihop sig i sista stund! Husse var här häromdagen och vi hade jamarmysigt. Han sa att han skulle hämta mig på måndag eller tisdag. Och då hör jag nån säga "men kan du inte komma på onsdag istället så hinner vi vaccinera henne innan hon åker". Man tror ju inte man hör rätt! Jag jamade förstås om att jag inte alls behöver nåt stick utan jag mår jamarbra och kan åka på måndag. Men husse sa till mig att det kanske är lika bra att få det gjort så vi inte behöver åka till vettisen direkt efter att jag kommit hem.

Nåjam, det får väl bli så. Jag har ju i alla fall mina julklappar att leka med under tiden. Och vet ni? Det har kommit en sak till som vi måste hämta ut på posten, men det har inte hunnits med ännu. Undrar vad det kan vara! Jag berättar så fort det kommit till katthemmet.

Nu ser jag att kattaxin står utanför och väntar på oss. Vi ska ju iväg till Mimmi på kombinerat födelsedags- och nyårsfirande. Utan smällare! Det ska bli jamarkul.

17 kommentarer:

  1. Sicken smart husse du har! Nu kommer du att tänka att sticket hör ihop med katthemmet och inte med honom... *fnissar* Men du, tiden går så fort, så fort - du skall se att det är onsdag innan du vet jamet av, och då får du komma HEM! Vilken bra början på det nya året, vännen... vi önskar dig all lycka till, och så ses vi på festen hos Mimmi i kväll!

    Tass från Imma, abbemissa, som önskar hela katthemmet ett riktigt gott nytt år! Och det gör resten av klosterkatterna och mattarna också.

    SvaraRadera
  2. Men fyjam för att behöva stanna kvar på grund av ett stick i rumpan :(
    Fast det är visst ett nödvändigt ont har jag hört , så det är väl klokt att du får det gjort innan du flyttar hem till din husse :)
    Ses på partyt om en stund !

    SvaraRadera
  3. Jamars så de säger och bestämmer över ditt huvud! *morr*. Hoppas verkligen du får STOR belöning efteråt..

    Åhh, har ni också fått paket? Va spännande :-)

    Hoppas att du inte blir besviken kompis!

    Ha en jamarskul kväll!

    GOTT NYTT ÅR!

    Nosgos och Tass

    SvaraRadera
  4. Vad jamartrist att behöva vänta tills på onsdag, men det kan vara skönt att slippa åka brummis igen efter att du fårtt komma hem till husse. Vad spinnande med paket! Undrar vad det är och vad som finns i.
    Du får ha ett jamarbra gott nytt år och hälsa även alla dina kompisar och tvåbeningar på katthemmet från oss alla.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Jag håller med Klosterkatterna, vilken smart husse du har fått. Tänk så bra ni kommer få det tillsammans. *spinner*
    Nej, nu ska vi göra oss iordning. Vi jamas senare ikväll.

    SvaraRadera
  6. Visst känns det lång tid att vänta, när man längtar efter husse och det egna hemmet, men det är nog bra att få det där sticket också. Gott Nytt År önskar vi alla katter och människor på Södertälje katthem! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Hej Dina, det är väl lika bra att få stickandet överstökat?
    Jag har just varit i Jordanien, och även där träffade jag en katt. Den var faktiskt lite lik dig. Det var på ett fint hotell vid Döda Havet. Han kom fram till oss när vi åt lunch och när kaffet kom hoppade han upp i mitt knä. Inte för att tigga mat, utan för att få sällskap. Jag blev jätteglad för jag älskar ju kattsällskap. Han hade fin päls och var välnärd, och jag frågade servitrisen vem som ägde katten. Hon sade att det var hotellets katt, Kempinski-katten.
    Vore inte det en trevlig karriär för dina kompisar på katthemmet - att bli hotellkatt på bättre hotell? Mycket mat och omväxlande sällskap ingår i jobbet. Jag tror att det kan vara en trevlig tillvaro för en utåtriktad katt.
    Gott nytt år önskar Charlotte

    SvaraRadera
  8. Tror nog husse tänkte lite klokt där men det är trist att du ska behöva vänta en dag till. Spinnande med paket! Gott nytt År.Nosbuff

    SvaraRadera
  9. Imma, det kanske är så husse tänker? Hi-hi, jag har nog fått en husse som inte bara är snäll - han är smart också!

    SvaraRadera
  10. Kjelle Bus, man önskar ju att det vore nån roligare anledning. Men blogghjälpen säger att jag har ju nåt att se fram emot i alla fall.

    SvaraRadera
  11. Rebellen, det har kommit flera paket hit och alla paket är jamarkul att få. Vi blir inte besvikna må du tro.

    SvaraRadera
  12. Alice, jag tror jag ska stå ut med den där extra dagen. Jag har ju bott här länge så en dag till är OK.

    SvaraRadera
  13. Sippo, jag tror jag fått en toppenhusse på alla sätt. Oj, vad kul det ska bli att åka hem.

    SvaraRadera
  14. Findus, Isak och Rasmus, de säger här också att det där sticket är bra att ha. Hm. Alla katter här hälsar tillbaka och önskar er alla ett Gott Nytt År också.

    SvaraRadera
  15. Charlotte, oj, vad långt borta du varit. Tänk att vara hotellkatt! Det är nog ett bra jobb, men i Sverige skulle det nog inte gå med alla regler och allergier och allt. Tyvärr.

    SvaraRadera
  16. Dui och Deco, fast jag tror det går bra att vänta en dag till. Fast sticket tycker jag inte om...

    SvaraRadera
  17. Onsdag, de e ju snart det! Bra du får sticket före och slipper åka bur igen, bara för att få det fixat. Vore ju synd om du blev sjuk. De där sticket ska göra så man inte blir det, därför bråkar inte jag om det. Håller alla tassar o tår för att du får det jamarbra med husse. Han verkar vara en hygglig tvåbening.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...